2.4.12

Jom ke New Zealand!

Hello & salam satu Malaysia buat semua! Untuk post hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua gambar-gambar percutian kawan terbaik saya di New Zealand! Sungguh teruja dan jealous tahap maximum bila dapat peluang tengok gambar-gambar nie. Dapat tengok pun jadilah, tension sekejap sahaja. Sebenarnya, ada banyak lagi gambar, sampai tak terpilih nak post yang mana satu. Next time saya akan kesana dengan kakak Sanat, backpacking berdua, boleh? Yeay! Caption untuk gambar atas: Kakak Sanat dengan muka kesejukan, kot.....Beratus-ratus gambar, berikut merupakan pilihan dihati saya.Enjoy!
Kalau tak ade kambing biri-biri memang tak sah! Cantik giler view..

Lebah New Zealand memang sangat besar!
Laluan paling romantis, feeling-feeling Twilight!
Cantik kan?
Location untuk video klip lagu-lagu sedih jiwangs, best nie....
View yang ini macam tak pasti untuk apa.....citer pembunuhan maybe..
Finally, mereka berjaya menawan puncak something something....yeay!
Pusing kiri, kanan, atas, belakang....360° view semua cantik!

25 comments:

::CIK LYNN:: said...

Wowww...mmg cantik....awesome!

Rozuan Ismail said...

Ya Allah, cantiknya new zealand. jom g sama2!!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

alaaa...janganla goda i.... teringin nak pegi sane.... bile la agaknye..hehehe

Hanamiko Sakura said...

serius... cantik :)

ikafantasi said...

cantik sangat..bila la dapat g sana..

Riri Yoorin said...

wow memang cantik

kakchik@ella said...

memang cantek lah Sanda. Jom kita together gether pegi. Yeay!! "mcm la aku ada duit*hehehe.

Amirul farid said...

cool blog :)

Asikin Izas said...

sgt2 cantik view2 nya..:)

Umar said...

oh my! I miss New Zealand! jom Sandra Azwan we go one day! serious memang best!!!! *excited

myravea said...

Memang cantik! teringin rasanya nk jelajah ke sana :) *wink*

NadyaBubble said...

Subhanallah :D Cantik !

Liza_Liz said...

waahh..sangat cantik la view dia ^^

Sally Yatiey said...

Cantiknya New Zealand.
Teringin nak kesana suatu hari nanti :D

fiezah solehah said...

Subhanallah,cantiknya...
bila la Fiezah berpeluang ke sana :)

Lady Of Gothica said...

giler cantiekkkk

:: nia rashid :: said...

pictures macam those postcards thingy! so beautiful! did ur friend bring back any cheese? hehe..

Rtp Farra Arisha said...

wanna be in new zealand someday soon perhaps. hiks. the views are so beautiful...seriously!

CaDLyNN said...

cantiknye!

Faizal n Fashitah said...

New Zealand memang cantik. Moreover bleh sewa caravan/ motorhome.. syok melancong cover South n North island :)

Lisa Amstrong said...

seronoknyaaa!!!

Syazwan Che Deraman said...

pemandangan yang bebas dari segala jenis pencemaran.

wow. amazing.
kan best if dapat bina sebuah rumah di sana dengan yang tersayang.

perhh.
hahah

[sutera kasih] said...

bila la kaki nk jejak ke sana huhu

cici tembikai said...

cantik! sangat cantik, macam lukisan je . ehh nak joinnn backpacking . =(

krunch2sa said...

environment mmg ala2 twilight....sgt menggamit hati peminat twilight yg satu nih.... haih...bile la nak pegi backpacking nih =.=