14.2.12

MNTFB 2011: And the winner goes to.......


Salam satu Malaysia dan hello semua. Saya pasti ramai diantara anda yang tidak sabar-sabar untuk mengetahui siapakah yang bakal dinobatkan sebagai Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011, special contest dari saya. Untuk pengetahuan semua, ini merupakan pencarian exclusive yang pertama dari saya dan melalui pencarian istimewa ini, saya melihat ramai blogger-blogger wanita diluar sana  mempunyai pandangan mereka yang tersendiri terhadap dunia blogging dan ramai yang berpotensi untuk berjaya dan maju pada tahun-tahun berikutnya. Pemilihan yang dilakukan bukan hanya bersandarkan pada popularity semata-mata, tetapi ianya dilihat lebih kepada cara seseorang itu berfikir dan bagaimana  mereka cuba untuk menarik minat pembaca. Disini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang turut serta didalam contest ini dan saya cukup terharu dengan sambutan yang diterima. Terima kasih sekali lagi! Berikut merupakan pemenang bertuah untuk tahun 2011. Congratulations to all the winners and thank you for your support!

Main Prize: Namee Roslan
“I've already obtained bunches of a big heart readers who loves most of my post, so I take it as a Yes. Although my blog just reached the age of four months,  I'm satisfied with the overall performance. (Followers, daily visitors, comments on post). Actually we need at least a year experience to achieve the success as a feasible Top Female Blogger.”

1st Prize: Nisa Kay
“Bagi saya, rasa yakin dan gembira berkongsi itu lebih penting daripada mengejar populariti semata-mata. Saya tidak mahu matlamat blogging saya berubah hanya kerana dikaburi wang ringgit, tapi saya ingin kekal dalam dunia blogging untuk jangka masa yang lama. SHARING IS CARING.”


2nd Prize: Tyra Ahmad
"I may not look like The Next Malaysia's Top Female Blogger 2011 , I may not have 5000++ followers , but I just want people to know that we do not have to impress people by doing something that does not reflect ourselves ."

Malaysia’s Next Top Female Blogger: TOP 30! click

20 comments:

Azura @ cik buaya said...

tahniah kepada mereka semua :)

ErikaToh said...

Congrats to the winners!! The deserve it. :D

Looking forward to the next competition by you, Sandra. :)

Umar said...

wow! congrats kepada pemenang! maybe next time Sandra ptt buat utk male blogger pulak! :D nice!

krunch2sa said...

congratz 2 all d winners!!!

krunch2sa said...

congratz 2 all d winners!!!

Ali Power said...

nape female je? male?? aku pn nk join :p

Nisa Kay said...

WAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisa menang????????
homaiii... tak percayanyaaaa!!!
terima kasih sandra!!!
thanksss *terharu sangat sangat*

vee-sia said...

gratz to all the winners! very well deserved :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

congrats to all the winner

incik said...

congratz to winners! next comp pleasee.. hihi

ReeneeRaaid said...

congrats to all winners!

aiEz said...

tahniah kepada pemenang...^^,

Alip Apai said...

Hahaha. Berjanggut tunggu benda ni.

Pape pun pilihan yg betul sbb namee roslan mmg layak.

:)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Bestnyer..eh namee main prize la..congrats fer all the winners..

Miss Kira said...

congratsssssss.. ;D

Namee Roslan said...

Thnak you Sandra . nanti date ramai2 with all the winners eh eh eh ? kumpul sekali.:)

Namee Roslan said...

Sandra, i terlepas pandang..it should be obtain with ed tu kan ? can u add ed for me.hehhehe . pembetulan jawapan .

Sandra Azwan said...

Namee: Yup...me too! Tak perasan!;-P

Teenager Housemaid said...

i know this blog thru namee post..:D

Nikisa Izas said...

congrats for all the winners:)