9.1.12

T O P 30 (part 3)

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011by Sandra Azwan


Do they have what it takes to be Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011?



TOP30part 3
.............................................................................

"I wish I can be the one in top 30.I would like to share about fashion,inspiration and my very own thoughts to you all.I prefer to meet new friends from anywhere,with the one who would like to share." Karen Cyan
.............................................................................

"I may not look like The Next Malaysia's Top Female Blogger 2011 , I may not have 5000++ followers , but I just want people to know that we do not have to impress people by doing something that does not reflect ourselves ." Tyra Ahmad
.............................................................................
“Bagi saya, rasa yakin dan gembira berkongsi itu lebih penting daripada mengejar populariti semata-mata. Saya tidak mahu matlamat blogging saya berubah hanya kerana dikaburi wang ringgit, tapi saya ingin kekal dalam dunia blogging untuk jangka masa yang lama. SHARING IS CARING.” Nisa Kay
.............................................................................
“Kalau mengikut height, weight, waist and segala galanya tu, I mmg tak layak jadi Model, Sedihkan? HAHA So, Sandra, I'm the next Malaysia's Top Female Blogger k? Boleh kan? :)” Wawa Zameri
.............................................................................
“Walaupun saya baru lagi dalam dunia blogging ini dan tidak mempunyai follower yang ramai seperti orang lain, tetapi tidak bermaksud yang saya tidak boleh menjadi Malaysia’s Top Female Blogger 2011.”Mastina
.............................................................................
“To become Malaysia Next Top Blogger 2011 there is a needs of high commitment and required a lot of mental and physical preparation. Sharing is our responsibilities right. Apart from that I would like to become more versatile and fashionable. It is important to boost up my confidence level.” Azizah Alwi
.............................................................................

“I don’t really like to be the next top in any social network.Maksud aku,kalau orang femes2 ni,selalu sahaja ada yang suka ambil kesempatan. As we can see nowadays there are many copy fakers. Example: A lot of fake facebook profile has been found. The fakers use the photo and name of the famous people without permission. OMG. that’s cruel. Do you get any advantages of doing that?” Nurul Ainul Farhain
.............................................................................

“Memandangkan saya tidak rajin blogwalking dan drop komen pada blog lain, tetapi alhamdulillah follower semakin bertambah dari sehari ke sehari. Page view pun meletop pernah cecah 1000 hits sehari.” Azza Azman
.............................................................................
“saya rasa saya nak mencuba nasib saya dan mencuba untuk mengubah penampilan saya supaya lebih menarik dan lebih berkeyakinan. eka adalah diri eka sendiri..takde nak meniru blogger2 lain dalam hal2 berkaitan blog dan sebagainya dan kadang2 suka tengok jer blog2 lain dan dari situlah dapat ilham nak menjadi seorang blogger.” Eka Hafizy
.............................................................................
“Siapa sangka budak gemok boleh jadi Malaysia's Top Female Blogger 2011 kan? tak salah untuk bermimpi demi mengecapi impian. tuah ayam nampak kaki tuah manusia siapa tau??? bukan glamour yang dicari tapi ilmu untuk dikongsi tu lagi best...!” Ezora Abdul Rahim
.............................................................................

view
part 1
part2
part3

14 comments:

Lizzie Yasmin said...

Lar ingatkan dah ada result. rupa nya blum.. All the best to finalist

Siti Suhaila said...

congrat :D

Nikisa Izas said...

Tahniah kawan2ku..hihi:)

nORmAL said...

Selamat berjaya semua,...

cimOt said...

hahaha..sambung balik ye sandra...hihi..good luck si cantik..

naf. said...

alhamdulillah.thats me :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniahhhhh semuaaa

Rtp Farra Arisha said...

congratulations to whom have been selected...;)

Paris Lipton said...

ingatkan sapa la dh menang tadi...huhuhuu

~FaatiNNasreeN~ said...

geger jantung..huhu

einz said...

congrates.....mmg hot!

Sally Yatiey said...

Congrats :)

Azza Azman said...

aiyakkk apakah yang saya tulis itu> setahun yang lalu... peliknya... heheheheh! malu serius malu!

Azza Azman said...

sandra, saya harap kamu beri kami top 30 peluang untuk buat entry lain untuk ke peringkat seterusnya... maklumlah entry kami ni kami buat tahun lepas... mungkin kali ni kami akan buat lebih baik dan persaingan yang sihat..