11.10.11

Keeping Busy.....

.....sedang mencari sesuatu, tetapi..ianya tidak kelihatan. Siapakah yang berani untuk bermain 'sorok-sorok barang' dengan saya?
Mungkinkah barang yang dicari tersorok didalam paper bag diatas Cabinet comel itu?

Tepat sekali! Finally, benda( Top Secret Files | TSF ) yang dicari sudah berada didalam genggaman! Tapi.....

Ada sesuatu yang bermain & tidak kene didalam fikiran saya ketika ini. Mengapa? Adakah maklumat-maklumat penting didalam TSF menghilangkan dirinya?

*maklumat penting dalam TSF yang menghilangkan dirinya itu sebenarnya sedang berada diatas Ironing board ( second Pic.) Chill la bro....;-P
#Malaysia's Next Top Female Blogger PART 3 still under construction. Sabar sekejap yer..;-)

"Objects in pictures should so be arranged as by their very position to tell their own story."Johann Wolfgang von Goethe

And one more thing, feel free to join my Exclusive FB Group page. U can Ping-Pong your latest entry there!;-P
Join us on Facebook NOW!

30 comments:

Dewi, Her Name said...

Haven't seen you for quite sometime and you're loooking good :)
Have a nice day Sandra

onie said...

chill la,hehe :)

Aku Ibu Muda said...

selalu terjadi macam tu

riuhh mencari henpon, sedangkan ianya berada di tangan :p

Nana Eddy said...

Sape punye tangan yang ambil dan edit gamba2 nih?? Marah nih!! Cantik! ahaha~

Nur Intan Syafinaz said...

wink wink ^_^ hehehe

ErikaToh said...

Fuyoh....ada gaya James Bond lar! Opp....I forgot to say....peek a boo....chiak! :P

Umie Artoqiemie said...

carik barang pun shoot jugak, hahaha.

Lelaki Ini said...

gambar sgt2 cnteq!

myezatul aQma said...

hahhaha..selau jer semua org jadi mcm tuh

KSWSK said...

next time lau brg ilang cer kasi salam kat dia...

Rtp Farra Arisha said...

selalunya barang yang kita cari sudah ada di hadapan mata kita, but only we can't see it..hahaha.

Aida Azryn said...

tengah chill la ni. haha.>.<

hawiz said...

sandra mmg terbaik..

Nazim Nasri said...

timing camera berapa second sandra :p

marliyana mk said...

hahaha..yeah.. slalu cm tu..

brg yg tak nak muncul je dpan mate..
bila nak brg tuu tercari-cari..

hukhukhuk..pics are so ohsem :)

yangbaik said...

cool... patutlah senyap jer... dok mencari sesuatu rupanya... good luck..heh

u.m.i.e said...

haha comel lah entry nie :D ..

::FAIZ FARISH:: said...

Nice Picture Sandra
Take care

ain dzaya said...

it looks like a picture tells everything .. hope there are people who understand the meaning of the picture, have a nice day sandra Azwan =)

El-Janna said...

gud luck^^ semoga semua kerja dapat siapkan dan baik^^

iKhRam said...

sibuk yer..??

apapun saya sukakan bilik itu. Sangat menyukainya. Simple. Kemas.

Cik Jannah said...

selalu jadi kat saya gak. bengang he..

Nabilah Hannah Rafiq said...

you awesome gila. KBYE !

Cik Yuyun Nadira said...

haha slalu jadi gitu . ustaz sy cakap mungkin nak uji kesabaran then Allah hijabkan mata kita dari tak nampak barang y kita cari tu ^^,

cimOt said...

cam suwittt jeee..every action tu must be record..hahaha..siyes like..

Cik Jannah said...

update baru. ngeeee..

Wawa Amran said...

saya slalu misplace brg jugak! BTW thanks follow sy jugak! =D Kagum dgn bakat sandra =)

merahitujambu said...

cari apa tu dh jumpa ke

laskar pelangi said...

Hi SA :)

myravea said...

saya yang berani main sorok-sorok ituuu..kehkehkeh ;)