10.10.11

Cik Epal dan Sandra Azwan!

Cik Epal, u look so sweet la!;-P
Salam satu Malaysia. Beberapa hari yang lepas, saya berpeluang berjumpa dan face to face dengan blogger yang cukup sinonim dengan buah apple…..Cik Epal! Fyi, saya join contest Cik Epal, details disini dan entry yang menang tu disini. Sebenarnya saya excited dapat bersua muka dengan Cik Epal yang cukup kuat pengaruhnya dikalangan blogger-blogger di Malaysia nie. 
Curi gambar from entry Cik Epal sebab gambar diri sendiri tidak diambil!
Personally, Cik Epal merupakan individu yang cepat mesra dan sememangnya sangat peramah. Pertemuan yang dirancang itu sebenarnya sekejap sangat disebabkan ada beberapa hal yang tidak dapat dielakkan dan kalau masa mengizinkan, Cik Epal,nanti kita jumpe lagi!

Sesetengah orang la, dalam gambar je ramai orang puji cantik, nampak baik, putih dan blah..blah. Cik epal versi LIVE sememangnya 100% sama macam dalam blog tu. Bagi Sandra, Cik Epal nie bukan seorang yang ‘fake’+ personality ‘dibuat-buat’ dan she’s totally not ‘plastic’! Cik Epal, she’s one of a kind. Gambar-gambar berikut merupakan makanan yang dimakan oleh kami! Simply Delicious!;-P


nyum...nyum..nyum...hotdog sahaja dimakan!

30 comments:

TeQah Khaire said...

sedapnyer

Paris Lipton said...

wahhh bestnya lahai date dgn cik epal...hee

Nana Eddy said...

wAAAhhh~~~ bset nye~ bile kite plak nak "dating" ni Sandra? Brat keje kat Kota D'sara je ni~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhhh sbut jeee cik epal sume org kenal..nk jumpa cik epal...

cik EPAL said...

amboii kemainnn puji lambung. ni ada apa apa ke ni? hahahaha nah! doploh sen!!! hahaha :D

onie said...

fuyoh!

Pwincess9 Juhary said...

sandra... jgn guna perkataan Applegirl tu... tu nama rasmi of one of the celebrity kat Korea.. kang tak pasal2 kena saman pula awak.. hhhheeheh

siyes.... tak tipu..

SANDRA AZWAN said...

OMG....so scary!haha

Miss Red said...

wow..best..:) nak jugak jumpa cik epal...hehe

Lizzie Yasmin said...

Liz pernah jmpa CE tapi takut nk tegur.. sob sob.. :(

einz miszmessy said...

heee....best nye jumpa cik epal...hehehe....dapnye makanan...nak sikit~

myezatul aQma said...

sedapnya...

Nikisa Izas said...

wah..jealousnya..hihi..:)

Rtp Farra Arisha said...

everybody who is called blogger will know who's cik epal actually. via her writing, we can know how friendly she is with the rest of us ;)

marvelous foods!

Namee Roslan said...

sandra,u look so pemalu ! :D why ? udah biasa disiarkan di magazine tapi pemalu orang nya :)

::FAIZ FARISH:: said...

makanan itu nampak sangat menyelerakan

♛ Azie Azra ♛ said...

tengok cik epal update entry ni kat blog dia. banyak gambo sandra azwan tp xde satu pun pndang camera. hehe

AHMAD AFIQ said...

nampak sedap. mana ni

Alan said...

hyee wak..jejalan sini:)

perghh lepak dengan cik Epal tu hehehe

qellissa said...

dating dgn cik epal ye.....hihihi..yummy nye food itu..

iKhRam said...

teruk juga rasa bila cik epal itu tidak saya knali..

ketinggalan juga ek saya nie.. hahaha

iKhRam said...

teruk juga rasa bila cik epal itu tidak saya knali..

ketinggalan juga ek saya nie.. hahaha

Ieka theLuvika said...

incik sandra azwan xnk dtg uitm keee??? hee :)

Love hurt aeNnn said...

wahhhhhhhh . sedapnye...

yangbaik said...

tetiba terasa nak lepak ngan cik epal pulak... plus sandra... gempak tuuul

h_a_n_a~niparius98 said...

wahh,..sonoknye ber"dating-dating" ngan cik epal,... :p gud job laa...

ain dzaya said...

u're the lucky one..hehe..
ofsemm =)

cimOt said...

aq pon teringin nak jumpa cik epal yg skarang..dolu selalu selisih naik turun lif je kat pj lu...

laskar pelangi said...

wa..=D best la SA dapat jumpa cik epal..tak ambek gambar bersama ke? hehee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comelnye cik epal =)