18.9.11

TOP30MNTFB2011?

Salam satu Malaysia! Hello….saya pasti ramai yang sudah tidak sabar untuk mengetahui senarai Top 30 special contest dari saya-Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011! Disini, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada bloggers yang sudi untuk menyertai contest ini. Untuk pengetahuan anda juga, tujuan utama saya untuk menganjurkan pencarian istimewa ini adalah kerana minat saya terhadap dunia blog dan pada masa yang sama ini merupakan peluang untuk saya lebih mengenali anda sebagai 'blogger' dan secara tidak langsung ia mungkin dapat memberikan satu dimensi baru untuk blog anda lebih dikenali ramai.

Blog ‘Life with Sandra…..’ merupakan tempat dimana saya dapat berkongsi minat  terhadap dunia fashion dan saya pasti ramai blogger-blogger wanita diluar sana mempunyai minat yang sama. Sekali lagi saya ingin menyatakan bahawa penglibatan anda terhadap contest ini tersangatlah dihargai + bermakna sekali buat saya dan pencarian Malaysia’s Next Top Female Blogger ini pada masa yang sama merupakan tanda terima kasih saya buat anda.

Sekiranya anda tidak tercalon untuk senarai Top 30 MNTFB2011, saya berharap agar anda tidak berkecil hati dan kalau boleh saya nak anda semua dinobatkan sebagai MNTFB2011 by Sandra Azwan nie! Kalau saya buat macam tu, of course lah tak adil kan? Kepada yang berjaya tersenarai sebagai TOP30 ,tahniah diucapkan! ( Senarai Top30 akan diumumkan dalam minggu ini) 

Saya juga bercadang untuk menganjurkan special contest ini setiap tahun, dan bagi yang tidak berjaya tahun nie, boleh cuba pada tahun hadapan 2012 + hadiahnya akan lebih cun dari tahun ini-itu janji dari saya. Semoga berjaya! with love|Sandra Azwan

45 comments:

Amirah Adnan said...

hehe..x sempat nak join this year..:)

NURUL AINI NORAZMAN said...

harap2 tersenarai lahh,.*rasa mcm tak je,.

TinaSofea said...

in anything u do,we the readers will support u :)

Ms.Az said...

siapalah gerangan mereka itu.. :)

Aisyah Nabilah Alias said...

Sandra..i will wait for you...heheh ;)

Cik NurulZaty said...

waah. cant wait for the list. even i tau i mgkin tak layak utk top30

so. utk top 30 tu..congratz!

Cik NuRuN said...

awhh , kompem tak dapat . haha ^^
tapi tak saba nk tgk sapa y dapat :)

Jue said...

Tipu la kalau kt jue ngan hanie x ksah if xdpt. Jue ngan hanie time 1st join contest ni, mmg keep sbut psl this thing bfore we come tk a conclusions that winning or lose, we know that we hv support each other n challenge ourselves to join this =) ingat snang nak jwb smua soalan sandra tu (:

cimOt said...

contest menjadi penghubung kita semua...yes!!nak join lagi nanti..

Mama Kembar 3 said...

ishh suspens nih... who are they??? cepat laa reveal sandra hehe

Siti Suhaila said...

:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh exited.. tahniah kepada yang bakal terpilih tu =)

Nikisa Izas said...

Menunggu dgn sabarnya..:)

amy roslan said...

congrats to the top 30! wpun i tak tau tersenarai ke tak :-D

Aida Azryn said...

huhu.. makin mendebarkan.. >.<

Cik Meeja said...

Waiting In Nervous Mode! Dup! Dap! Dup! Dap!~ :)

Nur Intan Syafinaz said...

When people talk about fashion I know nothing..ouh..what to do..T_T

LydSunshine said...

Tahniah kpd yg menang.

Paris Hilton (M) said...

fuhh berdebar nak tahu nih..

ucap awal2: tahniah kpda pmenang...

hikkk

meaw said...

kepada yang tersenarai tu tahniah......

krunch2sa said...

congratz to all winner ^^

Miss Kira said...

kpd yg tersenarai tahniah...

GreenAppleKu.com said...

Tahniah buat yg bakal tersenarai nanti. :)

myravea said...

Alhamdulillah, im one of them :) Thanks sandra, wait for my next entry this midnight :)

Congrats buat semua yang tersenarai, All the best! :)

faLiaa said...

Terima kasih~peace ^^
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/09/unexpectable-e-mail.html

Alan said...

Hyeeee..First time jalan sini..Nice blog you have here :)

Anak Dato' X said...

Good luck to all of you!! Bertuah la sape yang dapat title tu nanti!

imah said...

good luck all friend ^^

Chempaka Sari said...

Sandra... saya Chempaka Sari (azzaazman.blogspot.com) my email is

farah_danielle28@yahoo.com

Chempaka Sari said...

oh lupa, ini pula URL saya...

http://azzaazman.blogspot.com/2011/05/contest-of-malaysias-next-top-female.html

nanti saya letak email saya dalam entry tu.

anastasheeka said...

Thank you Mr Sandra. Love much :)

Nur Hazimah said...

Salam...

Alhamdulillah, saya antara yang bertuah..:)

http://coffeeprincess93.blogspot.com/2011/09/uhmy-saya-salah-seorang-yang-tercalon.html

Namee Roslan said...

terima kasih Sandra :)

Miss Dolce and Gabbana said...

wah..mcm tak sabar nak tahu siapa yang akan dapat top 30...Congratulation kepada yang terpilih.yah xD

Chenta S Qaseh said...

tahniah yang tersenarai..
sentap sebab tak dpt..
muehehe.. sobsob

yangbaik said...

excited sangat2 nak tahu siapakah yang bertuah itu... tahniah kepada yang tersenarai.

Miss Dolce and Gabbana said...

seronok baca entri mereka yang dah tercalon tu.Segan plk bila diri sendiri dah join.hehe

Alip Apai said...

Sandra, kenapa xde contest utk male blogger?

Edy Ramanov said...

salam. edy dh follow kt sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

SoLy SoLicious said...

juz wait n see..hehehe

Ana Ghazali said...

kalau ade rezeki..next time nak joint...heee...

Nad Fieya D'rabell said...

saya sedang menghitung debaran ni..

einz miszmessy said...

wah...blogger yg terlist dlm top 30 t mesti seronok sgt!!!
hehehe....congrates to them...
heee.....sandra the best!
einz sokong sandra ^_* tak kecil aty pun~ngeee...

einz miszmessy said...

wah...blogger yg terlist dlm top 30 t mesti seronok sgt!!!
hehehe....congrates to them...
heee.....sandra the best!
einz sokong sandra ^_* tak kecil aty pun~ngeee...

Aida Azryn said...

my link blog:
http://www.aidaazryn.com/2011/06/malaysias-next-top-female-blogger-2011.html

my email:aszreena_cutey89@yahoo.com