26.9.11

T O P 30 (part 2)

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011by Sandra Azwan
S T Y L E |  S H A R E | I N S P I R E
Do they have what it takes to be Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011?


TOP30part 2
.........................................................................

“Totally yes. This is because of my passion. And the thoughts in my blog is genuinely from me. I appreciate things and i learn somehow. Sharing is the main reason i keep blogging. We share and we rejoice in every little things we've learnt.” Anastasheeka
.........................................................................
“Why not? I'm a blogger and female.  Blogging dah jadi one of part in my life. Lagipun siapa tak nak title Malaysia's Top Female Blogger 2011 kan? Cujen
.........................................................................
“Siapa yg xsuka follow ke arah kebaikan,kan..itu lebih afdal! Famous tu xsemestinya terletak dr follower yg ramai tp juga kene count hati2 yg syg anda..anda rase anda cukup femes tak di kalangan hati2 org di sekeliling anda...?” Faatin Nasreen
.........................................................................
“InsyaAllah saya adalah "Malaysia's Top Female Blogger 2011" kerana saya percaya dengan diri sendiri yang mampu untuk berjaya dalam setiap perkara yang saya lakukan. Laman web sosial ini juga pada masa yang sama mampu menyedarkan betapa pentingnya dunia fesyen di mata semua orang.” Siti Suhaila Bt. Radenan
.........................................................................
“YES! I'll be the next Malaysia's Top Female Blogger 2011. tiada apa yang mustahil jika sentiasa berusaha tanpa kenal apa makna putus asa. Yes, I’m not famous neither gorgeous nor glamorous. But, I do have my other side which others see....."Yes, that's her I’m looking for!!!" Cimot
.........................................................................
“Soalan susah ni. haha. Tapi saya berharap la mudah-mudahan rezeki menyebelahi saya untuk menang dalam contest 'Next Malaysia's Top Female Blogger 2011'.ceewahh.. Keyakinan itu mesti ada,walaupun saya bukannya blogger dikenali ramai dan popular….Saya harap suatu hari nanti saya dapat la berjaya seperti mereka juga. InsyAllah..” Aida Azryn
.........................................................................
“Asyik yakin Asyik boleh menjadi seorang blogger yang baik dan berjaya .Memang original by me.Tiada sebarang peniruan disini, malah Asyik memang seorang yang komited bila membuat sesuatu..Kalau nak jadi Miss World ke Next Top Model ke itu dah sah-sah xdapatla sebabnya memang xsesuai..ha3..Lagipun minat Asyik memang pada sesuatu yang berseni dan blog ini merupakan salah satu bidang seni iaitu seni penulisan.”Nikisa Izas
.........................................................................
“YAAA~!!! sayalah the NEXT MALAYSIA'S TOP FEMALE BLOGGER 2011 jika blogger-blogger lain mengiktiraf saya sedemikian……….yang paling penting ialah pembaca enjoy dengan entry-entry yg saya hidangkan untuk tatapan mereka. --walaupun kadang-kadang tajuk entry macam memboringkan..hahaha~” KhumaeraIsmail aka Habibi Hamid
.........................................................................
“Dreaming can be so inspiring and why not if I’m become one. Without dreaming and efforts, words t will never drive us to what we want to achieve… and no harms of trying coz it just another phase of life we are learning all the way….Chill! ;)” Enny Nursuliza
.........................................................................
“I’m the next Malaysia's Top Female Blogger 2011 because I wrote my blog with 100% based on my experiences, views and ideas. Despite the fact that I have so much interesting interest that I’m always excitedly wanna share with the readers, I’m also a person who loves to mingle in the crowd to meet new people and enjoying life to the limit!” Suzai
.........................................................................
TOP30part 2
To be continued.....
I love rock 'n' roll, so put another dime in the jukebox , baby.....
Joan Jett & The Blackhearts

16 comments:

Nana Eddy said...

Go Sizzling Suzai!! ahaha~ (boleh ke cheering for competitor?) She's awesome in dressing up. Never afraid to try, and never allow anything to stop her from being stylish. XD

Go Sandra! (saje rasa nak shout out) :p

Have a nice day :)

JJ Roa Rodriguez said...

making it more and more difficult for judges.. lovely!

JJRod'z

cimOt said...

gudlak everyone...

Nikisa Izas said...

Thanks Sandra..Yeah akhirnya dapat juga tercalon dlm TOP30..TERIMA KASIH SANDRA..:)

Anyyss Shuhaimi said...

Ganbatte ne!
gua teringin nak jadi calon isteri mithali..haha!

Rtp Farra Arisha said...

wishing u all the best awesome people ;)

Siti Suhaila said...

Thanks a lot Sandra =D u make me happy ='D

http://cintairmata.blogspot.com/2011/09/kongsi-kegembiraan-bersama-anda-semua.html

naf. said...

pewittt gudluck semua:D

yangbaik said...

walla... another ten great female blogger... tahniah semua, teruskan perjuangan kalian...

imah said...

imah sokong kak arisha ^^

Penggemar Coklat said...

tahniah pada rakan blogger =)

TINA said...

Assalamualaikum

tahniah kepada mereka yang berjaya

Cik NuRuN said...

congrats 2 all of top 30 MNTFB !

atiqahradenan said...

wuhuuuuuu~
blog cintairmata ada lah...wah~ :D
tahniah...

Sizzling Suzai said...

haiyooooo..skema plak jawapannyer di situ yar..hahhaha =D

neway, THANKS A LOT for listing me in here n NANA y sgt sweet THANKS for cheering me dear... ^^ sy suka!

u.m.i.e said...

wah dah ada TOP 30 la ..
baru perasan sobsobsob
Gud Luck all ! ..
*hope part 3 ada nama saya gak .. hehehe