7.9.11

Perdana Quay, Sakinah and Pizza!

Hello dan salam semua. Fyi, saya akan ‘bercuti’ sekejap dari berblogging about fashion dan ini semua disebabkan kerana ade banyak gambar-gambar menarik sewaktu percutian saya di Langkawi yang ingin dikongsi dengan anda semua. Kali ini, blog ‘Life with Sandra’ akan lebih menjurus kearah cuti-cuti Malaysia kind of a thing, tapi untuk tempoh waktu yang tak la lama sangat, hehe. Saya pasti, ramai diantara kita yang berbangga dengan gambar-gambar yang berjaya di capture kan sewaktu percutian di Paris, London, Hong Kong dan Milan….Pulau Langkawi pun tak kurang hebatnya kan? Cuti-cuti Malaysia and Malaysia truly Asia! I'm so proud to be Malaysian and I'm sure all Malaysian feel the same way too. Btw, I take this opportunity (it’s not too late kan?) to wish all Malaysian, happy independence day!
Siap ade pub dalam tu!;-P Location: Perdana Quay, Telaga Harbour Park.

What am I doin' here?
Gulp!
So nice!
For more details, check this out! Telaga Harbour Marina

20 comments:

said...

dah lame tak pergi langkawi..langkawi best, cokelet best,,makanan best...orang nye pun best...opsss....!! haha...happy independence day.....


;)

Semut Senyum said...

lokasinya: DIMANA?

Lizzie Yasmin said...

kene blanja i makan pizza itu, dah terliur dah nie.. :p...

y u y u Z u l a i k h a said...

Sandra!!!! belanjaa! <3 selamat hari raya!

Cik NuRuN said...

pulau langkawi memang cantik ! ^^

imah said...

round langkawi dulu xabis - -'

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

MOMOCHAN said...

sedapnya pizza n spagethi tuuuu..:)
cantik!
da mcm ala-ala oversea je tgk kapal2 berlabuh hehehehe

GreenAppleKu.com said...

Nice place, nice picture and nice people. Nice model to..hehe..

Nur Intan Syafinaz said...

Lapar tengok makanan! ~aish lapar saja, pantang tgk makanan~hehehe

JJ Roa Rodriguez said...

Love the view... Beautiful pics... And i love pizza too...

JJRod'z

CaDLyNN said...

nak ceklat se! haha..tetibe je :p

fai said...

nice azwan, sayang waktu mudik kemarin saya tak photo2, arrrgggghhh iri saya melihatnya

fai said...

nice azwan, sayang waktu mudik kemarin saya tak photo2, arrrgggghhh iri saya melihatnya

meaw said...

cantik pemandangan sana :D

Aida Azryn said...

whoa! makanan tu! 0.0

iKhRam said...

sdapnye pizza tu
terasa lapar pulak perut nie.. serius lapar..

Kian Fai said...

sedang holiday ke bro? enjoy :P

rara pinkmafia said...

wahhhhh syoknya,nk jugak g ni.

cimOt said...

WOOOOOOOOOOOOOOW..PIZZA TU!!!
CHEESE DIA MELIMPAH RUAH KE LADANG GANDUM!!

haishhhh..meleleh seh..lapaq plak sejuk2 lepas hujan ni!!