24.7.11

Ermmmm....

The Lovely people!;-)
Salam satu Malaysia! Saya pasti, ada dikalangan anda yang telah menonton Sejuta Impian di TV3 dan untuk pengetahuan semua, saya tidak berjaya untuk mendapatkan dana berkenaan. Yang pastinya, saya tidak bersedih atau berkecil hati kerana bagi saya, yang paling penting sekali ialah keberanian untuk mencuba dan fyi, bukan senang untuk berjaya  masuk ke peringkat seterusnya tu...hehe! Mungkin nasib tidak menyebelahi saya dan pandangan juri juga kebanyakannya positif dan itu sudah cukup 'menggumbirakan' hati saya. Biarlah orang nak cakap apa pun. I just have to keep moving forward!;-)
"I believe that there is an explanation for everything, so, yes, I believe in miracles!"


Untuk pengetahuan semua juga, entry mengenai program 'Sejuta Impian' nie, sudah saya postkan di blog ini beberapa bulan yang lepas. Dan bagi sesiapa yang belum tengok lagi entry tu, bolehlah click disini! Terima kasih diatas sokongan yang diberikan kerana ia secara tidak langsung memberikan semangat untuk saya terus berjuang ! Yeay..

P/s: Nervous giler!Terima kasih semua..;-)

46 comments:

Anonymous said...

i saw u~ hehe.. be brave k.. mybe rezki u kt tempat laen.. i know u can stand on ur own.. gudluck~

y u y u Z u l a i k h a said...

alaa.. sayang nye :'( dok hostel. tak leh tengok tv :'(

laskar pelangi said...

takpelah kan, rezeki belah lain:) insyaAllah~ Allah dah tetapkan rezeki kita. hanya kita jer tak tau waktu bila dan di mana..:)



kalau ada masa, jom la jelajah ke pondok ku:)

meaw said...

waaaaaaaa,meaw ada baca post pasal sejuta impian sebelum ni... don't be sad... yg penting kita mencubakan... :D

Jo Qusary said...

Not everyone can go up the stage and do what you do, dude... so, BRAVO!

yazidy said...

yup. saya tengok tadi. so sorry for you. anyway, teruskan usaha yer.. :)

khadijah said...

wish u all the best and please don't give up,hopefully ur dream will come true..:)

miszatie said...

chayoooookkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

nadira shahid said...

3 words i wanna say = dont give up ;)

cham's said...

kita tgk tadi...at least, gud try dear!!!

Innanie | Ariffin said...

Sandra Azwan, when i read ur entry, its remind me on one quotes...

Only those who dare to fail greatly can ever achieve greatly.

ZWAN SABRI said...

Tadi ZWAN ada tengok sejuta Impian tu.. masa Sandra dok cakap2 tu, zwan ngan bangganye bg taw kat family Zwan yang zwan kenai Snadra.. HAHA
takpa2, walaupun tak berjaya, tapi good try..
suka tengok keyakinan Sandra tadi..
nanti boleyhla design baju kat Zwan.. ;)


MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

Nazim Nasri said...

Sandra pernah call saya untuk cerita pasal ni 2/3 bulan lepas.

Takpe, rezeki ada dimana2. Good luck for the coming one :)

Always support you Sandra :)

puterinuraqiliah said...

GO SANDRA!!

Sr. Maryam Fatanah said...

i watched u on that episode !..its okay lah Sandra..u got the courage to try...Gambatteh in everything u do..pray..insya Allah

qellissa said...

nevermind, atleast u hv courage to try ur luck...gud luck ye..

risa said...

malam tadi akak ada tengok kat tv3..hehehe
cute nye dia...takpelah dear sekurang2nya u dah lepaskan ape yg terpendam kan..so, ada sesetengah pihak dah nampak potensi u as designer kan kan kan...
hope u akan terus success ye!!!

ShopaholicBlinx said...

is a good exposure ... all the best for future!!

::FAIZ FARISH:: said...

takpe sandra.. rezki tu dah di tentukan Tuhan... k

[i.l.y.a] said...

i saw you on tv yesterdayy. hehehe. tak dapat pun takpe, i believe you can go far with or without help sandra :D

Alyza said...

takpe...pasni cuba lagi ye...doakan kejayaan u in future...amin...

miszlullaby said...

oh darling, congratz! walaupun xberjaye takpe..next time boleh cube lagi. ML nampak iklan sejuta impian pukul 3 pagi dekat TV3. I was like.."Sandra Azwan"??..Eh, macam kenal ni! Sekali tengok, betul you. ;)

Lizzie Yasmin said...

Tak pe asalkan U dah cuba. Kdg2 kegagalan akan buat kita berfikir yang mana LESS and ADD more usaha tuk capai impian ..

SyaficqaHamdan said...

i've watched that yesterday. xpe sandra, mungkin de rezki u nanti di lain tempat :)

cik najihah said...

i saw u..
x pe2..gud job btw..bole cube for the next time..insyaAllah ade rezeki :)

Aman Ibrahim said...

yup, Aman ada baca before this entry sandra yg lepas punyer. Never mind, even u x berjaya dpt dana but the experienced u got is priceless. All the best sandra in the future hehehe..

Aida Azryn said...

jgn putus asa! insyAllah ada rezeki lepas ni. :)

TinaSofea said...

alorrr.tkpe2...mext time :)

Anonymous said...

ehh gambar kita org kat entry ni ..hehehe

eyjalukman said...

sandra , I watched u on the tv !
hihi tp sekejap je ,tu pun lari2 nak tgk u masuk tv . by the way chill je :) teruskan usaha u dalam fashion ;)

Jj Rodriguez said...

i dont understand clearly what happened. but anyways, Sandra, just go for what your heart desire. your time to shine will come. just hold on...

keep it up bro. i love your works and creations...

have fun!

JJRod'z

Rtp Farra Arisha said...

jangan berduka cita. mungkin masih byk peluang dan tawaran di luar sana. be happy always. i'm praying for ur best :)
goodluck in whatever matters u do!

Hans said...

hehehe
aku tgok ko bro
memang betul2 confident
tak nampak nervous
seronok tgok gaya bro bercakap
walau xdapat dana tapi insyaallah pasti berjaya punya
:-)

Hanie_Dew said...

"I believe that there is an explanation for everything"..strongly agree. ad hikmah disebalik semua yang berlaku. jangan putus asa. teruskan usaha.

laskar pelangi said...

thanks sudi follow :)



# terharu!

Pari-Pari Pelangi said...

hey...wanna say congrats sbb awk da cube sehabis baik utk impian awk...walaupon downg x support ape yg awk nk buat but i am a BIGGEST fans dlm design2 awk huhuhu...went i saw u i told my parents tht i know u..then my mum say "aiiiyaaaa knp downg x tlg u...ish3 geram2" hahaa...after tht i show my mum your blog n she sooooooo GILE MINAT!!!hahaha insyaallah mybe rezeki u akan smpai nnt... (>_<)

laskar pelangi said...

thanks sudi komen:)


# lagi lah terharu:)



moga awak menjadi pereka fesyen yang berjaya dan femes amous:)

laskar pelangi said...

ada masa usha la entry nie:)




http://pelangi6767.blogspot.com/2011/07/terkaku-beku-tengok-sandra-azwan.html

u.m.i.e said...

Its ok lah ..:)
yang penting SA dah mencuba yang terbaik kan?
setiap yang berlaku ada hikmah nyer :)

alif haris said...

woah masuk sejuta impian ..
salam kenal bro ..
datag dari blog mek .. :D

laskar pelangi said...

salam ramadhan juga untuk awak:)

bila nak update entry nie? heee~

kakchik@ella said...

Salam Ramadhan sandra. Dont feel bad .. u are still young. Nanti esok2 cuba lagi ye dik. Hey ,, come n visit Hanis Zalikha Raya Collection at my blog. Cun-cun baju dia.

FAUZI NOR said...

Cantik baju...
dari London kan..
- Dato' Tom Abang Saufi..


hahah suka statement tu..

Miss Kira said...

never mind..at least u have tried right..

there's no regret if u have tried it..

All the best in ur dream.. xD

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

Lea IsNaw! said...

wow masuk sini ker?

maveles