30.5.11

(part 1) memori.....

Gambar saya ketika berumur 1 Tahun 3 Bulan! ..for more pic. masa tecik-tecik lulu, telik cini!

Tak berapa nak ingat tahun bila gambar nie diambil ( atas meja saya di Studio-Part 5). Tapi, yang pasti waktu nie time buat Diploma di Uitm Sri Iskandar, Perak! Banyak sungguh kenangan yang tak boleh dilupakan sewaktu belajar dekat sana! Kelihatan telefon bimbit Nokia zaman dahulu kala!

Gambar ini bersama sepupu-sepipi dan anak buah! Uncle Sandra pakai jaket kala merah dan Julian muka macam bapak orang!

Masquerade Party! Tahun 2006-07 kot! Time nie muka macam hantu!

MIFA 8, 2007 finalist! Rindu bangat sama kamu semua! lol

Retro Night! 2004-05.....tak berapa nak pasti! Look at me( Sandra in the middle) Gaya Retro Compang-camping! Time nie Zaman baru masuk Uitm, Fashion night buat dekat Cameron Highland!

Eh, Lindsay Lohan ke tu?

Gambar nie tahun 2008! Sekarang dah ok sikit..hehe

With Mr. Faizal Hamid ( my big boss) 2008
© Sandra Azwan| Life with Sandra

P/s: Kepada anda semua yang rajin untuk tinggalkan komen tu, terima kasih banyak2 yer! Nantikan kemunculan komen Sandra Azwan di Blog ANDA! hehehe...;-)


ATTENTION!

Special contest dari saya, 'Malaysia's Next Top Female Blogger 2011' masih terbuka. Ini merupakan peluang untuk anda menerima sesuatu dari saya! hehe. Untuk maklumat lanjut, boleh click details disini. Setakat ini penyertaan yang diterima cukup menggalakkan sekali. Jumlah terkini yang menyertai ialah 75 penyertaan! Dalam waktu terdekat ini, saya akan buat satu 'list khas' untuk semua yang terlibat! Feel free to Join NOW! Thank you.

33 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sgt comeila time kamu kecik2!!

meaw said...

cececey , maintain je..cuma tak besau2 je :P

Nur Intan Syafinaz said...

Gambar kt MIFA muke macam kanak2..hehehehe

qellissa said...

gambar first tu, very oldskul gitu comel je.....eh mana pic tahun 2011?

SyahmiFikri said...

wah! great.. perubahan yang ketara.. ngeh3

IFA Athirah said...

saya rasa dlm gmbr zmn bdk kecik tu, sandra yg paling kiri!btul tak?jeng3x..

tomato said...

comel je kekecik dlu .. heheh

kemain retroo dlu ..he

Black_roses92 said...

knp rasa makin lama makin cengkung plak?? makin dewasa makin kurus ea?? hehe.. mkn byk2 la.. :)

el-janna said...

semoga succes ye sandra!

TinaSofea said...

laaa..yeke..takpe2..hahaha.i pegi pun sbb dpt tiket free..my aunt rapat dgn KRU.ape2pun tiket2 lebih2,my aunt dpt..dia ajk i..dah 2-3 konsert i g..tu i tnye..sbb u pun rpt2dgn artis :D

Nikisa Izas said...

Ketum a.k.a Azfar comelnya..he3..lama xdgr khbr dia..:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tomeinyerrr maser tecik tecik tulu hehehe

RedVixen said...

suka misai tu... kumis2 ;)

Aisyah Aina said...

macam tak sama la muka dari kecik sampai besar...lain! :D
entah2 gambar budak tu anak siapa entah yang dia ambil...hahaha...

TINA said...

Assalamualaikum

nice picture.boleh tgk awak kecik-kecik sampai besar2

eliana zailan said...

really like it!

MARLIYANA MK said...

wehee :D muka spesis je.. dag tu sama.. tak ada perubahan.. aahah.. OMEYYYY :d

MARLIYANA MK said...

ERKK.. retro night tuh? EWAHAHAHAA.. muka suciii je. hahahaa

CaDLyNN said...

tomeynye sandra ni masa tecik-tecik dulu...

Lizzie Yasmin said...

nmpak nya dari dulu smpai skang tak pernah gmuk rupa nya.. hehehe

unieMARKS :) said...

alalalaala . tecik tecik turus turus :)

faLiaa said...

nice..my most favret pic is the 1st one~time kecik2 ^^

PUTERI NATASSIA said...

comelnyer sandra mase kecik2 . .:)
memang dari kecik sampai sekrang kurus je eh . pandai maintain . :) bg tips sikit :)

[sutera kasih] said...

its perfect..comel lah time kecil hehe


Dah share link utk autopublish di fanpage FB?

Hanie_Dew said...

owwhh..can't wait for the contestant special list tuh..

nabila azmi said...

thanks sandra=)=)..komen dkt entry sal G.A nisa menaip ..i wish to win your sketch=)=)

eh2...asal time kicik2 cam comel jee..hehe...

n i guess time besar2 ni..u looks kurus byklah...

sebab metabolism tinggi makan xgemuk2 ke..sebb bz kerje ke xdan makan ke..huhu..


nway..have a great day okie=)...

^_^

NOR ZAKIAH ABIQAH said...

thanks for the wish. :)
hehehe~ takde present ke? sketch pun ok.
hehe..gurau je.
anyway.suke tgk artwork u. tahu blog u ni pun sbb berblog-walking smlm.
keep it up. :))

Sarah Khan said...

salam ;)

alololo tomeynyew gambar awak masa kecik. hehe

''bidadariSIDIA'' said...

Mintak KEBENARAN nak pinjam 2 gambar,kuikui :)

Jangan risau,bukan nak antar pi bomoh,nak buat entry pasal u ;)

''bidadariSIDIA'' said...

Mintak KEBENARAN nak pinjam 2 gambar,kuikui :)

Jangan risau,bukan nak antar pi bomoh,nak buat entry pasal u ;)

Amira said...

wahhh . dlu lain skrang lain ^^ tulah memories kn sandra? ^^

Aflina Affandi said...

you look alike like your ucle . hihi

einz miszmessy said...

wndu nak balek zaman kecomelan dulu..huhu