3.5.11

03052011

Hello! Untuk pengetahuan semua, contest istimewa dari saya| Malaysia’s next top female blogger 2011 akan berlangsung pada 100511-7 more days to go!! (Sebenarnya saya sedikit seronok dan teruja, buat anda semua tertunggu –tunggu mengenai contest ini. Sabar yer…..kalau tak sabar, tak rock la! Hehehe…Apa yang paling penting disini ialah perkara ini bukan main-main kerana saya ada menyediakan hadiah yang pastinya cukup lumayan ‘khas’ buat blogger wanita diluar sana!! Saya berharap sangat agar anda dapat menyebarkan (Promote this contest now!) berita gembira ini untuk tatapan blogger2 wanita dan sesiapa sahaja.

Bagi mereka yang suka membuat muka confuse mengenai contest ini, disini (click) ada sedikit gambaran. Keep on viewing ‘Life with Sandra…..’ for more updates! Sebelum saya terlupa, jangan sekali-kali membuat statement seperti, "Ermmm....macam tak layak la nak join contest nie" atau "Mesti saya tak menang". Jangan hantar komen macam nie lagi ok, nanti saya akan bersedih!LOL |Sesiapa yang membuat statement seperti yang dinyatakan, anda akan dikenakan bayaran RM100! hehehe, just kidding! Siapa tahu, mungkin anda insan yang bertuah? Betul tak? Luck is when opportunity knocks and you answer. Peace!;-)

Images via CouteQueCoute.

P/s: Seronok apabila melihat komen yang ditinggalkan, kebanyakannya excited dan tak sabar nak join contest ini! Kalau boleh nak belanja anda semua makan meatballs dekat ikea tu! Insyaallah....kalau ade rezeki lebih yer...;-P
Thank you for your incredible support!!!!!!

42 comments:

eintan nurfuzie said...

yup...support u 200%..huhu

Epal Hirata said...

hehe..nk ckp jugak boleh x SA..

im waiting..we'll waiting ..
yeayy..dh hbs xm so leh join lah nt..heheh

Reen Rostarizam said...

can't wait! :D dah promote contest nie..mesti dpt smbutan yg HANGAT! :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tak sabau nak menjoinkan diri hehehe

osHin said...

tak sabar !!!

eye*da said...

Hi the talented Sandra Azwan!~

I am so thrilled at the moment reading this post and thought of dropping a few lines:)

Anyway, of course the most cliche sentence came out from my brain saying " I tak layak nak join contest nih". Hehehe. Don't be mad. Just a statement.

Anyway, I can't wait whose the line up for this contest as I'm sure I'm gonna find new blogger for me to read their blog and brush up my writing skills as well.

Have a pleasant day ahead Sandra Azwan!~

Dayana AZ said...

hehehe oke2 dayana tak cakap mcm tu oke :).

tak sabarnye nak tengok contest ni macam mne..
but honestly, i dont know fashion much hehe..
i said nothing ;) hehe.

withlove,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

PUTERI NATASSIA said...

wahh , teruja sangat . xsabar nak tnggu that contest :)

Farah Azurah said...

wish me luck !!! ^_^

Maryam Fatanah said...

10 Mei bru mula kan?? YEAY !!!! exam dah over time tuh !!

Black_roses92 said...

sabar tu separuh daripada iman.. tapi..tak pe. i keep waiting even tak sabar dah.. haha

h a w i e y ♥ :) said...
This comment has been removed by the author.
SAM's daughter ヅ said...

Always keep in touch on your blog. (:

eintan nurfuzie said...

HOLA2 SANDRA...I CARI CHAT U XDE...I POST KT KOMEN U..GD LUCK FOR CONTEST

krunch2sa said...

drumroll please~ paparazzi sila beratur ye? hehehehe....saspens lg nih ^^ sape la yg lucky star nye shining brightly tu....

Tyraa Lee said...

LIKE ! ^^

eintan nurfuzie said...

hehehe..memeriahkan suasana...x sngka pulak ramai sambutannyakan?uhuhu...so ur have hard jobs 2 handle that contest..heheh..gd luck..hidup blogger!!!ukis...hehehe

d.e.e.n.a.YAYA said...

nak cakap jugak..hehe..
macam tak layak jewk masok contest nie... :P
tak sabar nak tengok contest nie cmne naty ..:P

Eika said...

xsabar rasanya nk join... hehe ^_^

AfiQ said...

contest tuk blogger lelaki tak mo buat ke? hehehe

Amira Chan said...

nice blog.

singgah sebentar dan dah follow. :D

follow me back ya

Nurul dot..dot..dot said...

dear sandra..

ni macam tak de kena mengena sgt tapi i need ur suggestion if its not too much..
i have a portfolio dinner on the 15 of may..the theme is "hippies"..but i don't know how to get the look..plus, i wear hijab..
if u wouldn't mind, maybe u can suggest some muslimah hippies looks in the next entry ^ ^

i enjoy reading your blog =)

kusiberjalan said...

ehermm..ehermm...nak demandla..tak mo meatball nak dunkin donut or big apple sedozen boleh? hahaha! *sambil memabayang kan donut...wahh!!! sedapnyer..ahhaha

AZRUL AZMI said...

nak masuk... nak masuk...

tak sedar diri kan saya!!!! hehehe....

nnti kalu sempat nak promote bende ni...

CaDLyNN said...

lagi 7 hari? adoi..hopefully time tu tak bz...grrr..tak sabar nk join :p

dah promote ur contest :)

Gades Merah Jambu said...

yeay! nak start da..
syiok syiok!! ^__^

Nikisa Izas said...

if Asyik menang, ni lah hadiah birthday yg plg best:)he3..
nak menang!!!

GreenAppleKu.com said...

To me, kalah atau menag tidak menjadi masalah. Secara peribadi, i take this as a step to meet other blogger sekali gus memperkenalkan blog saya juga. Live life happy..

Tun Aqilah said...

yessss
mmg x sbr
first entry psl contest ni dah excited dah :D

IzariahzainaL said...

good luck to all..heh,join jgn x join:P

SyahmiFikri said...

haha.. i hav 2 say!!

i mmg tak layak! heheh.. =)

TinaSofea said...

macam tau2 je kn ape kiteorg pk :D

Nur Intan Syafinaz said...

NAsib baik after exam...huuu~~~

Anonymous said...

'tak layak nak masuk'.. ishh akak confident akak yg YANG PALING LAYAK!! jangan makan hati ye blogger2 semua... tapi jangan risau.. akak tau akak layak tapi akan bagi chance kat orang lain.. jadi akak tarik diri dari menyertai pertandingan... rasanya 'pertalian saudara' dengan SIFU mang tak layak nak masuk ...hehehehe

k.zura

Lyn said...

nak menang!!
haha.....

::FAIZ FARISH:: said...

sorry lama tak singah sini, bz skit... take care

Black_roses92 said...

hoho...tidur dah tak lena ni tunggu contest. aiyoo.. hehe

ErikaToh said...

Wow, I can't wait for it!!! Though the competition will be super duper tough this time due to the awesome response!!! :P

However, never try never know and never say never!!! ;D

Nurul dot..dot..dot said...

hi sandra ^ ^
i know u're good in designing..ape kata sandra join contest nurul sebagai support untuk event portfolio review kitorang:

http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/05/mini-contest-pertama-anjuran-nurul.html

have fun!!

kakchik@ella said...

gd luck sarah. kakchik hope ramai join contest u.

cujen said...

can't wait!

Penyair SenjA said...

yeayyyyy...;)