15.4.11

Thank You Nuffnang!

Salam dan hello semua! Anda semua sihat? (tiba-tiba Sandra Azwan terpanggil untuk share bende nie)Orang cakap 'this kind of thing' memberi lebih semangat untuk terus berblogging. Betul ke? anda setuju? Anyways, thanks to Nuffnang and keep on comin'! Hehe, agak-agaknya lepas tak kalau beli kasut Gucci?( ke kene tambah banyak?) Dush!;-P

P/s: Sorry for any inconvenience this might cause. Peace

64 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh tahniahhh =)

Nazim Nasri said...

lazatnyaaa hhahah

Cik Bib said...

wah...mesti banyak ni.woh..woh..woh..
boleh ah blanje makan yer..HIKHIK!

bella bellitos said...

alhamdulillah...dh boleh cash out ye...

Wawa Zameri said...

sandraa keluar jom ? :DD hahaha

SANDRA AZWAN said...

Mak Dara: Terima kasih mak Dara sebab tak jemu2 bagi komen dekat blog Sandra.....;-)

SANDRA AZWAN said...

Nazim: Sungguh menyelerakan sekali!

SANDRA AZWAN said...

Cik Bib: Boleh buat kenduri nie....sape nak join? hehehe

MRS. K said...

sopingggg time!!

SANDRA AZWAN said...

Wawa Zameri: Nak keluar gi mana awak? hehe

SANDRA AZWAN said...

bella bellitos: Alhamdulillah....thanks babe

ariff said...

wahhhh!BEST NYA! :)nak dpt macam tu juga!

SANDRA AZWAN said...

MRS. K: Tabiat shopping nie kadang2 menyeksa diri la MRS.K...huhu

CaDLyNN said...

mesti byk dpt kan~
congrats...smoge lebih murah rezeki pasni :)

Wawa Zameri said...

kite keluar dating g taman bungaa. bhaha g makan makan g shopping, duit awak kan dah banyakk. wahaha demand lebih.

Mama Kembar 3 said...

congrats sandra! moga makin murah rezeki pasni :-)

yana said...

wah banyaknyaaa! seronoknya boleh pergi shoppinggggg! jelesnyaa jugaaaa ;( anyway, congrates sandraaa! and thank you for that lovey dovey something! :)

SANDRA AZWAN said...

CaDLyNN: Blogger lain lagi 'banyak' kot....;-P

SANDRA AZWAN said...

ariff: Tak menentu pun dapat..kalau ade tu kira alhamdulillah..;-)

SANDRA AZWAN said...

Wawa Zameri: Duit saya tak banyak lagi...huhu

SANDRA AZWAN said...

Mama Kembar 3: Terima kasih mama! Mama punyer lagi banyak dari Sandra kot? kan? hehe..;-P

Wawa Zameri said...

klau duit tk banyak, kita dating warung mamak je nak ? Suwitttttt. hahhaha

SANDRA AZWAN said...

yana: kat cheque tu nampak banyak ke?
ish...sape yg bagitau nie....huhuhu

SANDRA AZWAN said...

Wawa: Mamak pun mamak la! hehehe....mai la sini, dekat Damansara Perdana....sape lagi nak ikot? huhu

p/s: kedai mamak and all the mamaks dekat kondo Sandra nie dah tak larat kot tgk muka saya! huhu

aisya sakaria said...

untunglaa! saya nak jugakkkk. nanti belanja eh eh. haha ;)

yana said...

takkk! tak nampak pun -.-' tapi mesti la sesuatu yang jumlah nya banyakkk. sangat jeles dengan sandraaaa :(

Alyza said...

syoknye dpt cek nuffnang, bleh la open table ni... :D

Farhana Norudin said...

takde chatbox so taktahu kat mana nak ckp thanks sebab follow me :)

Schajar McFlurry said...

wah.... manyak nyer.... selamat bershopping yek!
=D

Cik NurulZaty said...

hye sandra ~ long time i didnt come and commenting to ur blog.
tgk2. u dah femes dah ni..hehe

btw. wa. dahbnyk la tu dpt nuff kan..

sandra. need to ask u something.
later, i will emel to u k~

SANDRA AZWAN said...

aisya sakaria: Boleh.....saya ok je..;-)

SANDRA AZWAN said...

Yana: Tak baik la nak jealous ngan orang...huhu;-P

SANDRA AZWAN said...

Alyza: oPEN TABLE yang paling kecik....hehe

SANDRA AZWAN said...

Farhana Norudin: Blog nie memang takde shoutbox...hehe

SANDRA AZWAN said...

Schajar McFlurry: Tak shopping apa2 la......;-P

SANDRA AZWAN said...

Cik NurulZaty: tak femes mane pun..biase2 je..hehe, ok!

nabila azmi said...

jenjalan sini..tengok ade org dapt rezeki lebih..hehe..alhamdulillah^_^...

IzariahzainaL said...

alhamdllh murah rzki..
btw i'm new here,
rasa seperti telah ketagihan datang ngunjung blog ni..!;p

TinaSofea said...

mak ai..rezeki rezeke..haah..membangun sgt quote tu,.hehehhee :D ..at least kite je tau dan tak susahkn org len :D

mizzura said...

ooo mak aiii...banyaknyer sampai bole beli kasut gucci...kita punya...setakat keychain boleh la kot..itupun kena tunggu 3 4 bulan..huhuhuhuhuhu...congratzz!

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

miszlullaby said...

Sandra ML wat giveaway from Moscow, kalau sudi, jemput join ye =)

http://www.miszlullaby.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

Mama Kembar 3 said...

hi sandra. excited nye nak tgk d 3 cute babies tu hehe ;-)

Hisyam said...

congratz yo dapat cashout dari nuffnang. Eh, saya rasa you kan masuk iklan tv3 tu? iklan impian belia 1malaysia ke ape? lupa lak.

Nana Eddy said...

nak jugak~

saiful farisin said...

fuhh..jeles lah,,

cik EPAL said...

waaaa SANDRA!! belanjaaaaa!! =)

SANDRA AZWAN said...

nabila azmi: AMIN!;-)

SANDRA AZWAN said...

IzariahzainaL:Ketagihan datang sini..erm, itu tandanya ketagihan yang diharuskan! hehee, thanks babe

SANDRA AZWAN said...

TinaSofea: Tau takpe Tina! hehe;-)

SANDRA AZWAN said...

mizzura: Takde la sampai boleh beli kasut Gucci...kalau dapat tu alhamdulillah! hehehe....

SANDRA AZWAN said...

miszlullaby: Ok, nanti Sandra free sandra Join!!;-)

SANDRA AZWAN said...

Mama Kembar 3: Sandra buat cantik2 untuk mama....;-)

SANDRA AZWAN said...

Hisyam: Thanks...yup, iklan sejuta impian tv3, yang hairanya....tak tengok pun lagi cam mane rupe iklan tu....mintak2 ok la...;-)

SANDRA AZWAN said...

Nana Eddy: Nana pun nak jugak? huhu

SANDRA AZWAN said...

Saiful: Takde mende pun nak jealous....cube tgk cik epal punyer? itu memang mendatangkan marah! haha

SANDRA AZWAN said...

CIK EPAL: Hello.....cik epal yang sepatutnya belanja Sandra! Cashout beribu2 nak simpan buat ape? cIK EPAL, CEPAT MAI SINI!!;-P

Lynnie said...

Gratz!!!
Wish you'd get more of this in the future :)

Ayuzenchtra said...

hah...sandra brapa byakdpt u olls... share la skit.hehehe.... beli prada shoeeeee sudah... ko kat 2nd Emilly.... merinda prisley

DDFABULOUS.COM said...

tq sebab masukan blog DD dlm bloglist u...tq

ErikaToh said...

Wah.....congrats, Sandra!!! When lar can I earn that sum of money? :P

Black_roses92 said...

wahh!! congrets!! jom belanja makan.. ;)

Dayana AZ said...

beshnyee nak jugak!! hehe :P

アヌム ちゃん~~ said...

omedetou^^ @ tahniah~

Anonymous said...

best nya :) enjoy your day :)