16.4.11

Terbang tinggi-tinggi!

The desire to reach for the sky runs deep in our human psyche. ~Cesar Pelli

Salam satu Malaysia diucapkan kepada semua blogger-blogger sekalian.Terlebih dahulu, seperti biasa la kan….nak ucapkan terima kasih daun keladi diatas sokongan yang tidak putus-putus diberikan. Sebenarnya saya sedikit nervous sebab hari Ahad nie ade next presentation berdepan dengan mereka-mereka yang high-profile punye status! Bab-bab kene present nie sememangnya membuatkan saya sedikit tidak tentu arah tapi, janganlah pikir yang saya tak boleh nak buat pulak kan! Insyaallah and hopefully,everthing will be great! Amin. Fyi, hari ahad(17/4) ini juga merupakan tarikh keramat blog ‘Life with Sandra…..’ Semoga dengan sokongan anda semua, akan membuatkan saya lebih bersemangat lagi didalam meneruskan hidup yang penuh pancaroba (ayat!!) Biarlah apa orang nak cakap, yang penting sekali kita semua harus tabah menjalani kehidupan! Betul tak?

Terbang.... Burung nie memang tak jinak langsung!

P/s: I'm so freakin' excited for this coming sunday! First of all, my next major presentation with Sejuta Impian-TV3, and then my interview with TheStar(STARmag)-keluar ahad ini (jangan lupa untuk beli paper TheStar yer) and finally, Life with Sandra's 3rd anniversary! Yeay....;-)

35 comments:

CaDLyNN said...

spt biasa, good luck ye sandraazwan..
insyaAllah u can do it~ 17/4 ni anniversary Life with Sandra ke...
wahhh..yg ke berapa tahun ye? :)

Nur Intan Syafinaz said...

Walaupun gambar je..tp sy yg rse gayat..hehe:p

Dewi, Her Name said...

Goodluck Sandra :) May success follows you everywhere

yana said...

good luck untuk presentation tu sandraaaaa :)

lisMA said...

waaa..gudlucck la ye.
btw thanx for following ;DDDD

SANDRA AZWAN said...

CaDLyNN: Insyaallah......amin! Usia blog nie dah dekat 3 tahun la jugak...;-)

SANDRA AZWAN said...

Nur Intan Syafinaz: Memang gayat....hehehe;-)

SANDRA AZWAN said...

Dewi: Thanks Dewi!! Love you..;-)

SANDRA AZWAN said...

Yana: Thanks Yana..Ok!!! hehehe

Nazim Nasri said...

Sandra, good luck to you k. :)

riffzam said...

all the best for your presentation bro! :)

syieranuar said...

goodluck sandra!all the best! :)

SANDRA AZWAN said...

Nazim: Thank you Nazim!ur the best!

SANDRA AZWAN said...

lisMA: Hello Lisma, thanks for the visit and keep on viewing Life with Sandra! huhu;-)

SANDRA AZWAN said...

riffzam: Thanks dude....thanks for ur support!;-)

SANDRA AZWAN said...

syieranuar: Hi Syiera....terima kasih atas sokongan anda...weee

Nazim Nasri said...

sandra perli blog kita. hahaha rasa cam nak sekeh je dia ni

T i n i ~ ♥ said...

Good luck Sandra !! You can do it. Insyaallah. :)

FAUZI NOR said...

You can do it Sandra...

Ala student Uitm kan hebat bila present2 nie...

btwn Good Luck Okey.
Always support yr career!!!

Siti Nabilah Said said...

thanks coz follow my blog..seriously u sgt kreatif..gambar2 yg u lukis tu sume best2..keep it up ! ;)

miszlullaby said...

happy upcoming 3rd anniv! ^__^
ML xle nak beli paper, jangan lupe post dekat blog okies! ^_^

fiezah solehah said...

yey,terbang tinggi lagi, hehe =)
good luck, chaiyok2~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

all the besttt Sandra.. u can do it!!!

nabila azmi said...

selmat2 tiga tahun ...

love is in the air=)

hihi...terus sukses okeyh...


p/s: bile nk draw tuk follower2 yg cute2 ni=p...hihi..

tc..
xoxo

Mama Kembar 3 said...

wah so many good things coming your way lah :-)

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck Sandra

ayie said...

good luck :)

Wawa Zameri said...

this sunday yea sandra? good luck oke ? :)

Nana Eddy said...

all the best Sandra! and thanks for dropping by :)

Nur Hazimah said...

semoga abng sandra berjaya!! Aza-aza fighting!!!!!

Zyash said...

Good luck yer nanti..
HEARTBEAT

Birthday Giveaway by SAYS.my!!

IzariahzainaL said...

"Biarlah apa orang nak cakap, yang penting sekali kita semua harus tabah menjalani kehidupan" = INDEED!:)
Best of luck then
n
wish me luck too for my final..hu

TinaSofea said...

op kos bebeh..anything4u.goodluck!!! :D

Farra Rosse Earhart said...

semoga berjaya my sandra. will pray for you always =). cheers ^^,

ErikaToh said...

Woohooo....Happy 3rd Anniversary to Life With Sandra - your amazing blog!!!^^ Keep growing bigger and better, ya?! Wishing you success and happiness all the way~ ;)