14.4.11

My lucky 888th & 900th followers!



P/s: Lepas nie nak settlekan blog header for Mama Kembar 3, Erika Toh and Schajar McFlurry pulak. Diharap anda semua bersabar ek....sorry sebab saya busy sikit lately.Peace
Guess who's next? Lucky number 1000?;-P
Jumlah terkumpul:99x! Siapa cepat dia dapat!(macam contest pulak)Thank you

56 comments:

manggosteen said...

alamak..rugi dah terfolo awal2 dulu..akakaka

SANDRA AZWAN said...

manggosteen: Ala....tu la pasal...hehe

miszlullaby said...

aaa...ML nk jugak..majuk ar camni...
=(

bella bellitos said...

ala...jelesnye....nak jugak nak jugak...huahua T_________T

SANDRA AZWAN said...

miszlullaby: Tak baik tau nak merajuk2 dengan saya.....sekarang tgh bz sikit....kalau boleh nak buat untuk semua orang....;-)

SANDRA AZWAN said...

Bella: Bella pun nak jugak? Sabaq no....;-P

cik najihah said...

thanks kamu!
awesome!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh tahniahhhhhhh.. errr header utk follower plg setia ada tak.. hehehe sambil tesengih sengih dan tersenyum kambeng hahaha

IFA Athirah said...

waaah!!cntik gilak lukisan!!awesome!nk cilok utk koleksi pribadi blh?hehe

SANDRA AZWAN said...

cik najihah: Sama-sama...;-)

SANDRA AZWAN said...

Mak Dara: Itu masih lagi didalam perancangan..;-)

SANDRA AZWAN said...

Ifa: Terima kasih Ifa, untuk koleksi peribadi? boleh2...silakan....;-)

TinaSofea said...

mak ai..ramainya..everyone loves u and ur designS :D

TinaSofea said...

sbr2..hehehe..so setiap kali g blog i,nmpk kek,meleleh air liur ek??sory2..hahaha

ErikaToh said...

Aww....regarding the header Sandra, you can always take your sweet time to do mine. No worries, ya? Cause know you're busy so it's perfectly okay. ;)

I'll send the photos to you asap, by this weekend if possible. Sorry for the really late response, ya? Hehe...jangan marah, ye?! :P

Tun Aqilah said...

hey..
nice la the first pic..
love the top :D

NikiSa IzAS said...

ala..nk juga sandra:(
tp dh follow..xde cara lain ke yg boleh dpt?he3..

Mama Kembar 3 said...

cantilnya!!! especially d 1st pic, love it! untungnya diorang berdua :-)

kusiberjalan said...

T..T santeknyer.... (timbul idea jahat nak merompak...) hahahha! jahat x? -..-''

Maryam Fatanah said...

waaaaa..nak jugak...sampai hati menambah kan santan, pulut dan durian ...dah tau sy tak suka duyan..huhuhuhu

nabila azmi said...

alahai..teringinnye saye nak ade satu gambar mcm ni..xpernah de gmbr gini=)...nice drwing..love it=)..

miszlullaby said...

Yeyey (^.^)v

SANDRA AZWAN said...

TinaSofea: Ala, biasa2 je......;-P
Pasal kek cokelat tu, tau takpe!;-)

SANDRA AZWAN said...

Erika Toh: Okay,great..i will be waitin' for the pictures....just send me as many u like..;-P

SANDRA AZWAN said...

Tun Aqilah: Ramai yang suka 1st illustration tu..yg no.2 tu tak cantik ke? huhu

SANDRA AZWAN said...

NikiSa IzAS: Nanti nak buat contest lagi nie......sabar jap ek...;-)

SANDRA AZWAN said...

Mama Kembar 3: Mama, nak mintak maaf pasal lambat sikit siapkan header tu.....sorry..;-)

SANDRA AZWAN said...

kusiberjalan: Sekejap yer..nak call polis jap!lol

SANDRA AZWAN said...

Maryam Fatanah:Habis la saya mcm nie....semua dah mintak....hehehe

SANDRA AZWAN said...

nabila azmi: Nabila pun nak jugak? hehehe....;-)

SANDRA AZWAN said...

miszlullaby: seronok la tu....hehe

GreenAppleKu.com said...

Wow Sandra, cantiknya, teringin saya nak tukar hearder blog saya. Boleh tak awak buatkan utk saya satu Sandra. Kena bayar pun tak per. I really love your art work!

aisya sakaria said...

alaaa nak jugak...... :'((

CaDLyNN said...

huaaa.sgt jeles~ nak jugak :)

yana said...

awww~ sangat terharu! terima kasih sandra!! terima kasih sangat2 banyak! terima kasih juga untuk masa yang diluangkan! :') terima kasih! :D

Farhana Norudin said...

nak jugakkk ! (: cantik sangat heee

Cik Cempaka said...

Alaaaa...xde discount ker..?

tunggu 25 hb ek, skarang tgh sengkek...tp i kena tukar template dulu la..template sekarang sgt tak sesuai kan...

nabila azmi said...

aa..kalu dpt satu gmbr cm ni kan..mesty senyum je due tige hari..hehe...

tpi mcm xde harapan je kan nak dpt kan...=.=

IzariahzainaL said...

waaaaaaa....cantek!nak jugak 10000000x!;p
cantik sgt and dats why i keep comin here from last nite..
and so sweet of you giving such a respond to ur blog visitors:)

SANDRA AZWAN said...

GreenAppleKu.com: Yup...i'm glad....ok la, it's only 50rm...;-)

SANDRA AZWAN said...

aisya sakaria: Kamu pun nak jugak? Tiba2 jari nie rasa kebas..;-P

SANDRA AZWAN said...

CaDLyNN: Memang hasrat dihati kalau boleh nak bagi kat semua orang yg support blog saya nie....tapi, ade syarat2 tertentu....huhu

SANDRA AZWAN said...

Yana: Banyaknya terima kasih awak tu...okla, sama-sama..;-)

SANDRA AZWAN said...

Farhana Norudin: Sape yang nak, kene sabar..nanti sandra buat something wajib join kalau nak dapat mende tu...sape2 yg merajuk tak boleh join...huhu;-P

SANDRA AZWAN said...

Cik Cempaka: tu harga diskaun cik cempaka....rm50 je...;-)
standard price 250rm per illustration...tgk saiz jugak..;-P

SANDRA AZWAN said...

nabila azmi:Sape kate takde harapan? huhuhu....

SANDRA AZWAN said...

IzariahzainaL: Terima kasih banyak2 sebab sudi datang...hehe, saya nie suka berkawan kalau awak nak tau..huhu

nabila azmi said...

sebb kite dah jadi follower dah..tpi kalu dpt seronok jugak kan..^_^..siyes comel amat^_^

kusiberjalan said...

haish penat tunggu polis tak der yang nk tangkap ker? ahahah

IzariahzainaL said...

kasih di terima..hahha
ok,lets make make friends
btw i'm urs no???

curious to know.. maybe still stand a chance for the header..muehehe;p

Black_roses92 said...

cute nye!!! nak jugakkk!!!! huhu..

cik EPAL said...

perghhh lawa gila. nak jugak macam ni!! haha

ija said...

hi sandra ! nice blog header. (: sgt cantek uke !

Aflina Affandi said...

Wahhh , sangat cool ! :)

Amira said...

nak jugak nak jgk ! buatkn satu ! nanti iera bg chocolate ^^

Enny said...

its really adorable illustrations..;)
just got time tuk mmbelek all ur entries...inspiring and ur fashion enigma such a creative touch..keep it up dear...