21.4.11

Follow your passion, and success will follow you!

Making it happen! More pictures from my recent exclusive presentation|Sejuta Impian-TV3 will be uploaded soon.

Salam dan hello semua. Berkaitan dengan contest ‘Malaysia’s Next Top Female Blogger’ yang bakal berlangsung tak lama lagi tu, disini Sandra nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada anda semua yang menyokong dengan baik dan memberi respond yang luar biasa terhadap contest nie. Disini juga Sandra nak ucapkan terima kasih kepada blogger2 yang baik hati seperti :


....kerana memberi sokongan padu dan sudi untuk promote contest ini buat tatapan blogger2 lain. Thank you so much! Sandra amat menghargai jasa baik anda. So, sesiapa yang sudi untuk promote contest ini, jasa baik anda dialu-alukan dan kalau ada mana-mana blogger yang namanya tak disebut diatas cepat-cepat inform dekat Sandra yer…..Thanks babe!;-)

P/s: Terima kasih kerana sudi follow blog Sandra dan kalau ade mane2 blogger yang Sandra tak berkesempatan untuk follow balik tu cepat2 inform dan tinggalkan link blog anda diruangan komen. Sorry sangat2 dan terima kasih 1000x!!!( I will get back to to ASAP) Kalau ade mana2 blogger yang ingin menggunakan gambar2 dalam blog 'life with Sandra.....' untuk tujuan kebaikan bersama, (backlink me) silakan, dan jangan takut2 yer. Peace


If passion drives you, let reason hold the reins. ~Benjamin Franklin

67 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

sama sama Sandra. :) tak sabar nak tunggu Sandra reka baju untuk yuyu -.-'

hahah.. tak lah tak sabar nak tunggu kontes tu :)

AZRUL AZMI said...

Hahaha... Saya nak promote jugak tapi tak tahu what kind of contest are this... So tunggu dulu la kot... hehehe... teruskan usahamu... semoga berjaya...

cik fai said...

excited nk tunggu contest ni .
mesti gempak kan :)

eintan nurfuzie said...

gd luck for contest...

Dayana AZ said...

Dayana suka sangat title of this entry :). it means we should not be afraid to follow our passion.
my passion is music, but i really have to get a degree on something else before i pursue in music later on. huu.

eh sandra, nk dayana promote jugak? :) mcm menarik je ni.

Cik Azizah said...

thanks sudi folo jijah~
support contest ni...

Thanks follow

NisaAdnan said...

wahwah cant wait to join the contest ^^

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

patut la Mak Dara tersedak je hari ni rupanya Sandra ada sebut nama Mak Dara hehe.. Tks and ur most welcome Sandra.. Can't wait to join the contest!

Wahhh upload byk2 lagi pic tu Sandra tak sabor nak tengok.. =)

Dayana AZ said...

wahh dayana listed lah :).
tak sbrnye nk join, tp mcm susa jek nk mng, rmi lg yg hebat2 woot haha.

FAUZI NOR said...

Tom abg Saufi pun ada ek..

Dia jadi judge ke?

::FAIZ FARISH:: said...

Sandra, jgn lupa rekakan baju yg cantik utk aku nanti.. heheehehehee

Nurul Ezra said...

wah mcm menarik jer. Ketinggalan zaman betul i nih.

normala_ali said...

assalam... baru jia follow sandra...
good luck 4 the contest.. xsabar rasanya nk join.. :)

Farhana Malek said...

sandra! i wrote about you! sudi2 lah
baca, btw thanks follow. semoga nama
you terus naik dan diminai ramai okay
;)

http://hanamarvelloves.blogspot.com/2011/04/life-with-sandra-azwan.html

Syafiq Rosli said...

wah..ada contest eh..gd lcuk2..

kusiberjalan said...

kne bayo upah ni jd tukang pomote...upahnye donut 10 biji ok x? hehehehe! 0..ov

Maryam Fatanah said...

sudah spread kan contest itu..sorry lmbat..study week ni..wish me luck and i wish all the best for u too

Farhana Malek said...

Hye! hehe. jangan terharu sangat nanti keluar air mata you tengok sokongan daripada ahli blogger lain. hewhew.

my pleasure Sandra Azwan :) dengan cara you being friendly mcm
ni pun dah boleh naikan nama you. :)
nama Sandra Azwan tu pun dah cukup
"wow!" teruskan gaya mcm ni kayh. selalu orang ternama susah nak
layan orang lain, you teruskan
being friendly Insya Allah rezeki
you melimpah. :)

Jue said...

you're most welcome sandra =) sandra ni boleh jadi one of blogger idol. tau mhargai follower =)

wa support smua yg join contest tu =)

Lizzie Yasmin said...

the way nak kasi LETUP... Cahiyok chaiyok...

eintan nurfuzie said...

boleh ker sy join...sy x sehebat pun dgn blogger2 cam yuyu,irine n sebagainya..huhuhu

Hanie_Dew said...

same same kasih...^_____^..

Jue : i agree with you Sandra bole jadi blogger idol. sangat menghargai orang laen..ahhh..terharu...

nZ said...

terasa mcm nak join contest ni tp xtaw lg what kind of contest u will bring up.
:)

nZ said...

terasa mcm nak join contest ni tp xtaw lg what kind of contest u will bring up.
:)

Axie04 said...

wah
contest ni i suke
huhu

Nikisa Izas said...

tq sandra..terkejut tgk da link blog kt entry ni..he3..tq;)

Epal Hirata said...

rse2 cm ramai dh yg nak join contest SA tu...
tp wat la nxt month,sbb dis month bz ngn final...nt xsmpt nk join...nangis ai yuu..hehe

GreenAppleKu.com said...

Hai Sandra, letak mata ke setiap artikel terkini Sandra sebab tak nak ter miss contest nih..

http://www.greenappleku.com/2011/04/malaysias-next-top-female-blogger.html

ikan said...

gudluck for the contestants .. may the best win!!

mynameismy said...

kite dah folo kamu since bace entry yuyu semalam hoke..;)

si ngokngek said...

waw...hope success be yours...your dream come true..~~

efa said...

good luck utk contest tu waah2 best ni

rara pinkmafia said...

i rasa mcm tak layak je nk join,just tunggu jelah. next contest lah baru masuk =(

Black_roses92 said...

tQ. :)
x exam pun. cuti panjang lagi nih..
x sabar nak tau pasal contest tuh.. :)

b!Ntang said...

Sandra! :)
nk join! :)) hehe..
tolong reka baju tuk i jugak eh.. hehe....

btw.. suda promote ur contest! :)

feel free to visit k?


http://bintangpenyembuh.blogspot.com/2011/04/54-malaysias-next-top-female-blogger-d.html

eyjalukman said...

hey sandra , most welcome ;)

haha tak sabar eja nak tunggu this event .
mesti gempak . well , best of luck yeahh!

yanasensei said...

huaaaa sandra tak mention & tak follow blog saya pun. sedey. :'(


http://ideatheyanasensei.blogspot.com/2011/04/malaysias-next-top-female-blogger-by.html


haha xpe, sy bagi lg skali link tu. :)) jgn lupa tgk tau! :D

yanasensei said...

yeayy dah update da. haha btw, jgn rasa besalah sgt tauuuu~ sesaje jeeee. ekeke. btw, u rocks! keep it up~ :DD

bluethunderheart said...

hahahha...bisaan aza
salam hangat dari blue

ErikaToh said...

Hurray Sandra.....your contest is featured on my blog:

http://hausofkaka.blogspot.com/2011/04/malaysias-next-top-female-blogger.html

I hope you'll love the way I presented it. This is just the beginning, there's more to come!! I so wanna win this contest!!! Rawrrrrrrrrr!!! Excited giler!! Hahaha!!! ;P

Happy weekend to Sandra, Julien and everyone!!!

~XoXo~ ;)

Nurul Ezra said...

Hi Darl, ok dah spread dah pasal contest ni. check it out.

puterinuraqiliah said...

contest tu mcm best jek! hehe..
btw, sy follow ur blog^^

Farra Rosse Earhart said...

oh nama saya takde pun? HAHA =P . it;s okay sandra. keep moving buddy!!!

rara pinkmafia said...

hello sandra.my link bout ur LOVE!

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/04/spread-love-with-sandra-bullock-eh.html

puterinuraqiliah said...

spreaaaad already^^

http://budakbaikjahat.blogspot.com/2011/04/malaysias-next-top-female-blogger-by.html

Gades Merah Jambu said...

cik ecah moncet nyer blog mcm tak de je at list tu?
trase ht skjap..
sob2,tetb jd cik ecah slim..

sentap*

nk pujuk kne reka bju cecntik yg liplap2 kemain klah mak datin taw!
haha!

*joke..
bila nk stat contest nih..
tak sabau ^__~

Amoi said...

ni apa realiti show ke?

oh ai tak tengok relaiti show.

haha


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

Shahiela C said...

Tak sangka pulak you listkan nama I sekali dekat sini. Dah lah post tu pendek sangat, macam malu pun ada haha. Thanks eh, anyway :)


And, good luck for the MNTFB! :D

kusiberjalan said...

*smbil berfikir memegang dagu* kene start diet ni nk makan donut 100 biji huhuhuh

dah boleh wt appointment ker nk makan donut ? ahahha

word verification* coppu <-- haha! comelnyer

aisya sakaria said...

babe, gudluck with your sejuta impian! my bestfriend brother and her boyfriend pun masuk sejuta impian. gudluck and do your best among the best! :)

risa said...

u datang blog me?
wahhhhhhhh thanks ya!!
appreciate it!

ierawkxz said...

http://ierawkxz.blogspot.com/2011/04/contest-d.html

da put up the link da :)

btw. congratz on ur sejuta impian tuh! :D
it's awesome! :D

noni said...

hye, thans follow saye :)
btw interesting contest :))

amalina said...

hehe most welcome. tak sabar nak nantikan contest ni :)

Gades Merah Jambu said...

tenkiu2,terharu sgt!
skli nma pnuh anda letak..
terharu sungguh!
wuuuuuuu~
sob2..

tenkiu2 ^__^

mama-arrysyah said...

tq..sudi dtg n fllw blog saya..
good luck with your sejuta impian..
sandra the best..

OKED chokelat said...

berfikiran positif dan kurangkan berfikiran negatif!! voted for this quote..=)

Nana said...

wahhh .. I nak join! hehehe! Tapi tengok blog2 yang dok promote tu power2 belaka. Sigh .. memang takde chan lah nak menang .. *sob* *sob* ada banyak prizes for no 100th? hahahah that would probably be me lah kot hik hik!

Eh .. I dah baca your blog lama tau!!! heheheheheheh I promote you dari dulu lagi .. http://naidschamber.blogspot.com/2008/09/new-up-and-coming-malaysian-designer.html

Hope that counts for something :P

Loratkan I ni? hehehe!

osHin said...

da promote tapi tade name :(
hukhukhuk....

SANDRA AZWAN said...

Hello....sesiapa yang promote contest nie, pastikan link blog anda 'muncul' diatas! hehe...kalau ade sesiapa yang tak jumpe link blog mereka diatas, cepat2 inform dekat saya yer( bagi link sekali)....thanks for ur help!;-)

p/s: Ade sesiapa yang nak promote contest nie? Silakan...;-)

osHin said...

thanks sandra !!!

good luck 4 everything u do oke !

TinaSofea said...

i nk join tp tktau cmne..heheh..nak my link..i da promo da :D

http://tinasofea.blogspot.com/

ErikaToh said...

Mari semua.....join-join....jangan tak join, ye?!! Support Sandra Azwan!!! Wee!!! (^_^)v

sleepycatz said...

wah~!!
tahniah..
gud luk

eye*da said...

Wow!~

Thanks a lot Sandra Azwan... Although tak panjang sangat promo I, but u still have a look and read. I was so overwhelmed and it made me smile from ear to ear as you comment at my blog:)

puterinuraqiliah said...

Ur most welcome^^

Tun Aqilah said...

boleh promote lg ek :)