25.4.11

250411

Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars. ~Les Brown

Hello…..just a quick update, saya pasti, mungkin ramai yang tak sabar-sabar untuk ‘join’ my special contest | Malaysia’s Next Top Female Blogger 2011, is it true? Bagi sesiapa yang berminat, saya ada menawarkan hadiah yang pastinya cukup lumayan dan exclusive - Baby Doll Dress by Sandra Azwan? Untuk pengetahuan semua juga, banyak perkara perlu diambil kira bagi memastikan kelancaran special contest ini kerana saya tidak mahu ianya dilihat sekadar melepaskan batuk ditangga! I want it to be really special, easy-breezy, exclusive and fun!

Disini saya akan berikan sedikit gambaran mengenai special contest ini, ianya lebih kepada 'Special Interview' between me and you. Basically, you just need to answer a few questions and it's all about your lifestyle, personality, fashion sense and of course, a few more questions about your adorable blog! Just be prepared and remember, setiap jawapan kepada soalan yang diberikan perlulah mencerminkan personaliti anda yang sebenar and make it sounds easy, breezy and beautiful! Jangan risau yer, soalan mudah sahaja! Ok, apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah bersabar dan saya akan berikan maklumat lanjut mengenai contest ini dalam masa terdekat, kerana buat masa sekarang saya sedikit busy with my crazy schedule! As much as I complain about my crazy schedule, I secretly love it. haha….So, keep on viewing ‘Life with Sandra…..’ and I'm sure it's gonna to be a blast! Thank you!;-)

Feel free to check this out: My top 5 Fashion bloggers!

P/s: Info terkini! Atas perbincangan yang dijalankan oleh pihak saya, sesiapa sahaja (blogger wanita) mempunyai hak untuk join contest ini. Tiada sebarang sekatan dikenakan. Good luck! Harap maklum;-) Sebarang pertanyaan: sandraazwan@gmail.com

41 comments:

Fatin Syahira Ramli said...

can't wait! ;)

krunch2sa said...

baby doll? satu penantian yang mengujakan!!! sapelah yg bernasib baek tu....

osHin said...

wah...interesting !!! berdebar plak ngan interview tu... :)

cujen said...

tak sabar juga. tapi kalau nak tanya bab fashion of course la sy gagal. nak bagi biodata sendiri pun tak reti.hehehehe

Fifi Syafirah said...

win a baby doll from a fashion designer? omg it is so exclusive. like dream comes true hehehe wish u all the best sandra! :)

GreenAppleKu.com said...

Seram sejuk membaca pesanan Sandra..haha..

::FAIZ FARISH:: said...

take care

NisaAdnan said...

WHOAAA CANT WAIT NAK RASA DIRI MCM 'BABY DOLL'. HUHU

CutieIntan said...

OMGuuci...exclusive nyer hadiah u....Hope all the best for you sandra!! Sokong anda!!

Lizzie Yasmin said...

Auuww.. tiba - tiba rasa tak sabar nk join.. walaupun mcm tak bapa layak.. hehehehe

Cik NurulZaty said...

macam best la sandra ~

cant wait to join ur contest

yes, i always view Life With Sandra..cuma tak berkesempatan nak komen je ~


:)

Nikisa Izas said...

xsbr nk tunggu Sandra..nmpk lumayan dan best sgt..he3..pasti meriah nanti:)

rara pinkmafia said...

wooowweeee so excited. nk prepare ayat siap2 lah.ehhehe

y u y u Z u l a i k h a said...

baby doll dress????? grrrr! mana aci! mau join juga la!

SANDRA AZWAN said...

Atas perbincangan yang dijalankan oleh pihak saya, sesiapa sahaja (blogger wanita) boleh join contest ini!

Harap Maklum.

Gades Merah Jambu said...

wah! syiok nyerrrrrrrr..
ta saba nk jd doll..
ngeh2 :P

Nikisa Izas said...

Sandra..nk minta tlg vote bleh..he3.
Vote Me at Digi WWWOW Awards..http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=250411112618302

alia zarfullah said...

Oh! Sandra! can't wait! ;)

Hanie_Dew said...

aaiisshhhh...prize yang sangat attractive...huh..byk saingan...ehehehehe...

Schajar McFlurry said...

rilly3 luv t0 join ur contest! everything is different and unique fr0m others... =D

AZRUL AZMI said...

saya boleh tgk saja je la.. hehehe... teruskan usahamu... pasti berjaya di akademi fantasia... alamak terlebih sudah...


sambil2 catwalking here... heehhe...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh cant wait!!!!!

Nili Zainudin said...

wah!!! best2...

d.e.e.n.a.YAYA said...

macam seram jewk na masuk..huhu

Maryam Fatanah said...

hahaha..seram sejuk sy bce entry ni.but can;t wait !

Nora Shahaira said...

wargh..macam takut je akak nora nak join..hik hik

kusiberjalan said...

90K f tu aper? uuhuhuhuh!

adakah soklan dy sesusah soklan paper mase exam? berbuih mata nk jawab huhuhuh

Shahiela C said...

This is just so exciting! :D

♥e'in♥ said...

menarik! xsaba nk tunggu..

ErikaToh said...

OMG, as expected....you're giving away one of your gorgeous creations!!! ♥ ♥ ♥ xD

Wee.....I'm so excited about the contest!!! Hit us with your best shot, Sandra!!! And all the best to you in Sejuta Impian too!! Woot....woot....woot!!!^^

Jue said...

i'll support this =)
after all, it's not about winning but it's about learning & hv experience is expressing yourself =)
can't wait too! ^^

SizZLing SuZai said...

hi sandra..tq so much 4 replying my visit n FOLLOWING mine too..oh sgt terharu!! (>.<) yup, i wanna join this contest as well...surely gonna b extremely competitive!

yanasensei said...

whoaaa. nak join. tapi msti slalunya top blogger je terer jawab2 soalan ni. mcm tak bepeluang je. haeh. =.="

Mama Kembar 3 said...

Baby doll dress by sandra azwan??? That alone will make them come running! It's gonna be tough competition dear, u gonna have a hard time choosing - but you're definitely gonna secretly love it too, kan, kan? hehe ;-)

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Nurul Ezra said...

Awesome!! :D

KAKI-JALAN said...

menariknya sang sAndra~

Black_roses92 said...

huaaa..baru ada chance nak blogging! :)

errkk..sy nak satu baby doll dresstuh. hehe..

Woofer Storm said...

rasa nak jdi je blogger ppuan skg ni..heheeee

gud luck nti buat yang join k^^

Tun Aqilah said...

can't wait for it :D

gadis atie said...

x sabar dah ni...