11.4.11

110411

Salam dan hello semua! Adakah ini merupakan kali pertama anda disini? Sekiranya jawapan anda berbunyi, “Ini merupakan kali pertama saya dilaman blog Sandra Azwan”, saya dengan merendah diri ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga diatas lawatan anda. Sebenarnya, saya sedikit teruja dengan terjahan blogger2 yang baru untuk saya kenali dan saya berharap ianya akan kekal. Untuk pengetahuan semua juga, saya suka untuk berkongsi cerita/pengalaman dengan anda semua! Yeay…..Bagi yang baru sahaja follow blog ini, berikan saya sedikit masa untuk menerjah kembali blog anda dan kalau boleh, sila tinggalkan link blog anda diruangan komen. Kepada Cik Epal yang cute miut tu, terima kasih daun keladi sebab suka( kalau tak suka, nak sumbat 100 bijik meatballs dalam mulut Cik Epal…hehehe) dengan illustration yang dihasilkan. Gambar2 diambil dibawah cahaya lampu kuning, tak sakit mata kan?Peace



In this picture with Julien, me, Sarah and Ima.

Sarah yang super duper cute! She reminds me of Twiggy;-P

Mohawk inspired hairstyle pose!LOL

P/s: Lepas selesaikan beberapa perkara penting(blog header for the winners, lucky followers 900 and 888, and the list goes on...... Sandra Azwan nak anjurkan contest pulak! Anyone interested? hehe

47 comments:

saya bukan tomato said...

yupp first time dtg cnie ! ^^

wahh suka fesyen.. teringin jadik fashion designer.. hope dapat course tu nnti.. ^^

meaw said...

memang saya baru terjah ke sini,sangat teruja gila!

Farra Rosse Earhart said...

wahhh!! i love that mohawk hairstyle pose. haha :)

Jason Laucht said...

cantik! and this is not my 1st time being on this site. and i will visit this site as long as i could ;) teruja tengok collection2 u. ramai designer tanah air kita yg tak berapa faham fashion tu aper but u made such fashionasble dresses! syabas ;))
xoxo

jasonitos.com

manggosteen said...

saya bukan kali pertama dtg sini..akakaka..dah berkali2 dah..

SANDRA AZWAN said...

saya bukan tomato: terima kasih banyak2.....insyaallah..;-)

nabila azmi said...

yuppie..first time here=)...

my link ..nabilaazmi.blogspot.com=)=)...

SANDRA AZWAN said...

meaw: terima kasih yer cik meaw...hehe

p/s: Saya suka kucing gebu!LOL

SANDRA AZWAN said...

Jason: Tak sabar nih nak jumpe u..nanti balik Malaysia kite jumpe! Thanks Jason!!

SANDRA AZWAN said...

Farra: Tau takpe! hehehe...Julien Hakym berkeras suruh jadi model pulak untuk die! hehe

SANDRA AZWAN said...

manggosteen: Terima kasih banyak2 yer mr. manggosteen......;-)

meaw said...

aiyamak,saya bukan kucen....adehhh,nak nangis da ni,huwaaaaaa T_T

sampai hati u ... tapi comei gak kucen gebu lol:)

meaw said...

u,i rasa nak review sikit blog u....i memang suka gila bila fashion desgner mai folloe blog i sebab i think fashion designer can give inspiration when i'm study , bangga gilak :)

tengs okay for comment n follow <3

SANDRA AZWAN said...

Meaw: thanks babe....saya amat menghargai jasa baik anda..hehe

SANDRA AZWAN said...

Nabila: Terima kasih cik Nabila....nanti saya terjah..;-P

meaw said...

yeayyyyyy! welkam...maybe,tomorrow i will update bout review kay ...... nak mintak permission sikit tuk cilok gambar,hehe....buleh kot ,heee :P


ada yang perlu ditambahkan tak untuk entri review tu? bout ur detail or whatever bout u...

meaw said...

meaw perasan gak tu, but...kalau ada mistakes tang entri tu tell me okay ^.^

Schajar McFlurry said...

wah.... lawa nyer....! i rilly luv these pictures....
^_^

ardinihumaira said...

dah banyak kali datang sni. tapi jadi silent reader... hikss ;)

Nur Intan Syafinaz said...

erm..bukan first time tp slalu jugak..hihi..
ENCORE, ENCORE..(tetibe je kn)..hihi
nk try join contest contest En. Sndra Azwan..if i got time..insyaallah..yeay!

Madam Sooyaree said...

Love it! Your studio dekat Damansara Perdana eh?

CaDLyNN said...

contest?
contest ape tu..nak join..nak join :p

Aku Ibu Muda said...

i see u on tv3! sejuta impian right dear?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Blog Sandra adalah antara blog yang pastiii Mak Dara terjah bila adanya entry terbaru..

NikiSa IzAS said...

comella sarah tu:)
a'ah mmg mcm Twiggy;)

SANDRA AZWAN said...

Meaw: Bukan senang dapat peluang macam nie...terima kasih banyak2.....yeay

SANDRA AZWAN said...

Schajar McFlurry: U like it? me too! hehehe......

SANDRA AZWAN said...

ardinihumaira: Ooo yeke? Terima kasih yer ardinihumaira.....;-)

SANDRA AZWAN said...

Nur Intan Syafinaz: Join..jangan tak join...tapi kene sabar dulu ek..;-)

SANDRA AZWAN said...

Madam Sooyaree: Hi Madam....yup, it's in Damansara Perdana....;-) Bila nak datang?

SANDRA AZWAN said...

CaDLyNN: Ade la....nanti lepas semua bende settle, i buat yg baru....;-)

::FAIZ FARISH:: said...

i rasa i nmpk u kat Sejuta Impiankan? Good Luck

SANDRA AZWAN said...

Aku Ibu Muda: betul la tu...hehehe

SANDRA AZWAN said...

Mak Dara: Sandra tak tau nak cakap apa lagi....terima kasih banyak2 sebab atas sokongan mak dara, saya lebih bersemangat...hehe

SANDRA AZWAN said...

NikiSa IzAS: serupa sikit kan? hehe

SANDRA AZWAN said...

::FAIZ FARISH:: Yup, i join program tu....thanks babe.;-)

nabila azmi said...

arigato=)=)

T i n i ~ ♥ said...

Hey, I love your works ! Nice. You're so talented! :) Thanks for following my blog. ;)

Eyka said...

eyka nak join klu ade contest!! jgn lupe bagi tau tau! suke~ :)

coffeesess said...

Yer abg Sandra. Hari termasuk hari ke-2 saya tahu belog abg Sandra. Hehe. Bets sangat belog abg nie. Saye sukew...

coffeesess said...

Yess!!Abg Sandra dah bagi respon kat belog kitew..Siap komen lagi tuh.. Thnks Abg Sandra...♡♡♡

Nazim Nasri said...

dah banyak kali masuk sini. hehehe dah biasa. macam rumah sendiri :P

sandra, join lah segmen kita kat blog i :)

nelly said...

smart !!!

meaw said...

abang sandra,sudah siap....minta maaf kalau kurang pape sebab terkurang tu datangnya dari kelemahan meaw sendiri, yang baik datangnya dari Allah s.wt.

hope u enjoy will enjoy :)
peace ^.^

http://letopkeypad.blogspot.com/2011/04/sandra-azwan.html

p/s:kalau ada yang salah tegur je kay :)

aiman rashidd said...

dah selalu sangat datang LALALALA

ok ok nice lah . gambar best best ! HUUU

have a nice day !

ErikaToh said...

Wow, that looks like fun Sandra!!!^^ Next time I nak join in boleh? *Muka tembok* Hehe.... xP

Brandy Shaloo said...

I love the short white dress with the print.