12.3.11

by Farhanah

Hello guys, for those who interested in joining my special blog promo, this is a good + great example of it. Thanks Farhanah! This is lovely and good luck!

22 comments:

afiq said...

abis ar. i dah kalah teruk ahahaaha

Mama Kembar 3 said...

wow! really nice, creative. tak terpk pun nak buat camtu..err kalau terpk pun still tak pandai nak buat hehehe

Farah Rossie Earhart said...

ouh. okay2. i dah jatuh ranking nih. hahaha :P

n u r f a r h a n a h said...

(malu)

nak header!
nak header!
nak header!

hahahaha

bukudiarysofea said...

nice one!

Schajar McFlurry said...

wah... nice 0ne...!
rilly luv it...
gudluck dear.... ^_^

NikiSa IzAS said...

great ideas:)

CaDLyNN said...

wah~ mmg nice lah! good luck :)

aiman rashidd said...

suka lahhh , smart !!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ok kompom Mak Dara dah terkelur dari senarai promo tu.. (sambil membungkus kain baju untuk blk ampung hehehe)

SANDRA AZWAN said...

Afiq: Siapa kata u kalah? hehe

SANDRA AZWAN said...

Mama Kembar 3: Setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza-beza...sebenarnya Sandra pun tgh pening sebab banyak entry yg cun2.....susah nak pilih....tapi, semua ade 3 winners..so, tak perlu nak risau sangat..hehe

SANDRA AZWAN said...

Farah Rossie Earhart: Sebenarnya tiada sesiapa pun yang jatuh ranking...semua hebat2.....;-P

SANDRA AZWAN said...

n u r f a r h a n a h: nak bagi kat sape ek? hehehe

SANDRA AZWAN said...

bukudiarysofea: Rajin!

SANDRA AZWAN said...

Schajar McFlurry: Entry u pun mempersonakan jugak..;-P

SANDRA AZWAN said...

NikiSa IzAS: Totally....nice one..hehe

SANDRA AZWAN said...

CaDLyNN: Good luck jugak dekat awak..hehe

SANDRA AZWAN said...

aiman rashidd: Die dah popular! hehehe

SANDRA AZWAN said...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA: Entry mak dara pun sebenarnya sandra suka la....susahnya nak pilih mcm nie...fyi, banyak kriteria2 penting akan diambil kira bagi menentukan siapa yang paling layak menerima my special blog header..kepada semua yang join this promo, kalau boleh saya nak buat untuk semua sekali! Tapi, kalau buat mcm tu tak special la nanti jawapnya kan? ;-P

n u r f a r h a n a h said...

bg i~~i nak..i nak~hahahahha
(harapan menggunung)

tapi i rase u design sme org pye skali pon best jugak~~~kan!
c:

ErikaToh said...

Wow....I'm totally impressed by nurfarhanah's work of art! Yes, indeed it's a work of art worthy to be admired by all.

I salute you farhanah! You're indeed special! I love the way you interpreted Sandra's work and turning it into a lovely piece of art~ ;D

XoXo~