23.2.11

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

For more information, feel free to check this out: Sharm Hassan

Hello! Untuk pengetahuan semua, ini merupakan 'contest' pertama yang saya dengan 'tiba-tiba' terpanggil untuk turut serta kerana saya tidak mahu menghampakan sayaphalusinasi yang tag blog 'Life with Sandra.....' jadi, apa salah sekiranya saya juga turut serta kan? Untuk maklumat lanjut tentang 'contest' Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 ini, silalah ke blog ini: Sharm Hassan

Oleh yang demikian, Sandra Azwan dengan segala hormatnya -Tag:

P/s: Sandra Azwan tidak sombong! Tengok, dia nak jugak join contest-contest macam ini , just for fun.Peace

P/s no.2: Kalau boleh nak TAG semua blog yang follow 'Life with Sandra.....'. Terima Kasih.

37 comments:

ila ni said...

orang lain takyah join dah, gerenti blog ni menang :D

sandra azwan sombong? sape cakap tu? tak seswaii langsung.

Alyza said...

tak nak la masuk...konpem tak menang...hehehehe...

sandra azwan mane penah sombong...slalu je tegur2...aiyak, sape yg cakap u sombong tu...issshhhh...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke la tgk lukisan ni....cm nk wat frame je..bak meh 1 wan..

SANDRA AZWAN said...

Ila: Blog masing2 mempunyai keunikan yang tersendiri.....so, marilah kita semua meningkatkan gaya, mutu dan keunggulan blog kita..hehe

Sampai hati cakap cam tu...;-(

SANDRA AZWAN said...

Alyza: Untuk kategori perempuan, try la...mane tau ade rezeki..hehe

'manusia' yg cakap cam tu...huhu

SANDRA AZWAN said...

Fauzi: Insyaallah, kalau ade mase..sabar ek...ape kate anda join my special blog promo tu....'gerenti' akan dapat satu nanti..;-)

ErikaToh said...

Wah...it's your first time entering a blog contest ya? Great! Good luck, Sandra!^^ All the best!

SANDRA AZWAN said...

Erika: Thanks babe.....;-)
Seperti biasa, i miss u!;-P

azli said...

hye sandra...
thanx tag me...
mcm tak caye je...
hahaha...
papepon suka ur designs dem much!!!

Encik Luncai said...

awesome!..sangat teruja bila masuk blog ni..btw thanks join :)

p/s:header sangat menarik :kagum:

Nazim Nasri said...

haha thx sbb tag ;)

nanti sy join

Mama Kembar 3 said...

good luck sandra!

SyahmiFikri said...

sandra!

serius i do love ur art work..

nak mintak buat utk i boelyh ke.. hee =)

SyahmiFikri said...

sandra its better for u to have a shoutbox.. hee

SyahmiFikri said...

gud then sandra.. thnx ye,,

ehe =)

neway.. really understnd when people ar not put any shoutbox

CaDLyNN said...

eh..kene tag la..huehehe..tQ2~!tapi kalo masuk sure kalah ngn sandra!
InsyaAllah ada masa nnti saya join ye :)

p/s: sandra azwan mane de sombong!

CERITA SAYA :D said...

alah...asal la u masuk sandra. ni nk tarik diri lah camni . haha :D

Riri Yoorin said...

wow memang cantik ler blog awk..

Riri Yoorin said...

wow mmg hensem blog yer!! gud luck.. abis le encek luncai rambang mata nk pilih~

Faizal n Fashitah said...

Wahhh...nak join gak la ni hehe..

SANDRA AZWAN said...

Azli: ur welcome....All the best and good luck ek!;-)

SANDRA AZWAN said...

En.Luncai: Thank you en. Luncai...;-)

SANDRA AZWAN said...

Nazim: Wajib tau! hehehe, good luck!

SANDRA AZWAN said...

Mama: Terima kasih mama...;-)

SANDRA AZWAN said...

Shahmi: Kalau macam tu, nanti semua org nak suruh i buat...hehehe
Join my special blog promo tu....gerenti dapat 'something' dari saya!;-)
Good luck!

SANDRA AZWAN said...

Attention: Shoutbox is not available in here..Sorry for any inconvenience this may cause.Peace

SANDRA AZWAN said...

Cadlynn: Ade 2 kategori la....mana mungkin saya dapat dua2 sekali? Btw, banyak blog yang join this contest pun, semua hebat2.....kalau ade rezeki tu....alhamdulillah!;-)

SANDRA AZWAN said...

Cerita Saya: Ish, kenapa plak cakap macam nie? Blog U pun apa kurangnye...hehe

SANDRA AZWAN said...

Riri Yoorin: Thank you...;-)

SANDRA AZWAN said...

Faizal & Fashitah: Join cepat sebelum terlambat!;-)

Schajar McFlurry said...

okeyh...! nnti sy j0in... macam best c0ntest nie... =)

athirahzaki said...

gudluck! ngeee :D

faLiaa said...

Assalamualaikum,hi,tenx 4 bein my follower, suke tgk sandra punya blog coz,once upon a time when i was little,my dream is 2 be a fashion designer...huhu

Schajar McFlurry said...

p/s: Sandra, u'd been tag t0 join my special give away.....

feel free t0 join... =)

aiman rashidd said...

wowwwwww stylo lah lu broo ! hahaha

ni menang ni kontest ni !! huhu

YusRa said...

wow jgk...fuhh klu i tak tau bler nak habis bce buku tu

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..