29.12.10

No tittle

Cantiknya kasut tu.....haha, dush!! 3 kali


Gulp!! Tercekik meggi.....LOL. Long sleeve top, Armani Exchange. Feel free to check this out:

16 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

walaweehhh..kasut itu...suke nyee...

*berangan jap bile la bole dpt kan..

Nazim Nasri said...

dolce and gabanna ;)
itu ke hadiahnya? hehehe

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

itu untuk hadiah hari jadi saya kan??

=_=

Anisa Hang Tuah said...

:)

kyoO~rEz@ said...

mista designer...huhuhu

np most of the designer hny design bju pompuan??laki xde ke ??
utk yg kurus2..tinggi2..ehem2..
huhuhu

like this blog :D

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Hello..most of the designer suka design baju perempuan sebab market untuk golongan perempuan besar dan sememangnya perempuan taksub dengan fashion....okla, saya suka design untuk wanita kerana imaginasi saya boleh pergi dengan lebih jauh berbanding kalau buat rekaan untuk lelaki.....design @ rekaan untuk lelaki sememangnya tak boleh nak far-out sangat dan bagi saya, itu semua terpulang kepada kehendak designer itu sendiri untuk berimaginasi didalam melontarkan ideanya. Dengan kata lain, kalau design rekaan untuk perempuan tu penceritaannya akan menjadi lain sedikit....dan juga, sememangnya designer itu sendiri tiada masalah untuk membuat rekaan untuk sang lelaki...at least, kita sudah tahu trademark designer tu macam mane....setuju?

mr.syazwan said...

yes sokong!

fesyen lelaki balik blazer, kot tu je

nak ubah pun sikit je

tak banyak sgt

better perempuan makin lama makin byk

boleh buat kan?? dan makin masyuk..hehe

mr.syazwan said...

maksud terfuuuyooo sampai bila2 tu apanye?? haha

ok faham xkan dpt kan??

huhu

*mood sedar diri

mr.syazwan said...

"maksudnya seronok tahap tertinggi la....huhu"

means nak bagi la ye???

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

*TENGAH LONCAT2.. haha

x dpt kasut dpt design special kot or blazer dr air tgn pereka terfuuuyooo pun da gila2 syukur kot

huhuhu *demand pulak

eh mcm la tau besday saya bila

huhu

kyoO~rEz@ said...

huhu mmg designer pro..menjawap soklan dgn details..

neway xsbr nk tgu ur Men's Wear Collection tuh publish..
tp jgn la jd collection je..jual la..ley merasa pakai(feeling2 muat je nk sarung)..hu3x

anastasheeka said...

waoww Dolce & Gabbana !! awesome !! love miu miu. but didnt have a lot of penny to own them :(

~sakina~ said...

D & G is always awesome much much muchoo!

*thanx follow my belog :)

Asrul "iLham" Sany said...

nice blog, hope to keep in touch ya... ;-)p

Nurulbadiah Lai said...

omaigod..
nakkk

Amanina Sofea said...

bestnye dpt jd designer mcm awk nie..
dpt D&G mmg best la tp npe mkn megi je.. :)

ErikaToh said...

Wah....D&C!!! I love John Galliano best! He's damn talented and quirky! I love his style~ :D

P/S: Lain kali makan baik-baik ye? Jangan tercekik nanti kita susah hati tau... LOL! xP