15.9.08

lagi berapa hari je lagi...........

Gambar sekadar hiasan.

Hello people......there is a lot of things to do in this month. First of all.....puasa la! Then, make sure that all of the assignment siap before date line....I'm havin' problem with this one la.......dateline!! I hate it.....but, there is nothing to say....u just have to do it Sandra...just stop complaining about it. Just DO IT...its your job ma !! Phew.....it seems to be completely exhausted la.....Well...whatever! The most important thing in here is, aku memang tak sabar nak balik celebrate raya with my family members back in SG.PETANI, KEDAH! This year, aku celebrate raya disana. It's been a while la aku tak balik sana jenguk all of my old friends, sedara-mara and sesiapa sahaja yang kenal aku kat sana.....teruk kan aku? At least aku balik jugak setelah sekian lama kan? Ramai kawan2 lama yang selalu 'talk about me' and what i'm doin'in kl.......you know, those thing la......bila pikir2 balik, rindu jugak la aku dengan suasana kat sana. Ticket bas sudah dibeli ( rm41) mahal kan?.....i just have to wait je for the time to arrived. Then, its goin' to be completely crazy...hehehe
With love, Sandra

5 comments:

Dhiacoco said...

ooo x sabar raya yek...Dah susun bungkus duit raya ke?

Nana said...

bestnye dapat balik kampung!!! sigh! this raya we all raya jauh lagi! sedih gaks! miss everyone, miss the food, miss the environment ... miss EVERYTHING!!! heehe!

Hope you have a wonderful raya!

SANDRA by sandra azwan said...

tau takpe...;-)

julien hakym said...

yea..

shineeshimizu said...

miss u guyz a lot gak ler..but dun worry I'll be back in early March..bought u guyz some ole2 from Japan..wait for me k..Slamat ari raye..klu ade tersalah apa2 ke maafkan diriku ini k..