11.8.08

Periuk Nasi D'Raz Dicuri Orang?

Ha...Type Sandra...type.....type la sepuas hati ko......


Hello semua.........it's been a while kan? Bayangkanlah, tak ada masa nak duduk menghadap laptop nie and then type something about what's happen' in my life...... ( rasa macam rugi pulak tak dapat nak share something with all of you) Biaselahkan..I'm always on the run! Bz all the time doin' somethin' that seems to be completely precious and unbelievable( for me la) Oklah, semenjak dua menjak nie aku memang bz giler with..... first of all, urusan di Universiti then with my tight schedule and of course with Gangstarz! Walau bagaimanapun, every little things is under control. The key words here is, you just have to deal with it no matter how you solve the problems or whatever......just deal with it or you will die...or you will be a dead duck? Seriously, i don't want to be like a dead duck....it makes me feel sick! For god sake, i don't have a choice...hehehe. What the hell i'm thinkin' about....yeah, the same old things!! Whatever.....;-)

Amazingly, D'Raz from Indonesia.......

Last sunday night were just like a disaster for me. For god sake, how can D' Raz from Indonesia is not one of the top 5( supposed 4 only) finalist for Gangstarz? I just don't understand. Then, masa diumumkan yang D'Raz terkeluar tu aku rasa macam nak pengsan. FYI, semua group kami sokong dengan jayanya tapi, group D'Raz from Indonesia nie cam 'close' sikit dengan kami and kami rasa dieorang nie memang berbakat then how boleh tak dapat ke final.........yang tak sepatutnya dapat tempat pulak? It's totally weird! Is it some kind of a joke or something? Hello......for me la, aku rasa D'Raz berhak mendapat tempat untuk mara ke final. Tapi, sayang sekali......kemunculan mereka di Gangstarz seakan-akan hanya sebagai untuk mengisi kekosongan yang ada. Bak kata mama aku hanya sebagai 'kambing hitam'...tak patut wo....!Bagaimanakah perkara ini boleh terjadi? Berkemungkinan besar tak ramai yang vote untuk D'Raz atau politik tv semata-mata or something else? Well, sebagai salah seorang pemerhati yang hebat, I think it's all about politik la......politik itu, politik ini!
"kenapa tak masukkan group 'tut'......masukkan sekarang jugak...I tak peduli! yang penting I nak group tu masuk final" ( I a.k.a anak jebon)

Nowdays, kat mana2 pun segala perkara telah diambil alih oleh this kind of 'bullshit perspective'. Tapi, nak buat macam mane? Terpaksalah hadapinya dengan tabah! Nanti, kalau ada masa, kita keluar jalan-jalan sekitar KL. Lupakan perkara-perkara yang telah berlaku.So, D'Raz...kuatkan azam dan matlamat kamu ya. Jangan sedih-sedih lagi! Aku tahu kamu semuanya berbakat(Rio,Zul and Ayu) dan ada group yang sepatutnya tak layak untuk ke final tiba-tiba menjadi layak dan kerana itulah ruang untuk D'Raz telah diambil oleh group itu. Based on the performances last sunday night, ade group yang tak sepatutnya - dapat ke final. Anda fikirkanlah sendiri. How can it be? It's unbeliveable............ with love, Sandra.
*photos courtesy of SHAHZEEQRAFIL photocreative


Amazing...just amazing!
p/s: Tak sabar plak rasanya nak tunjukkan my latest collections kat sini......It's all about fashion vs architecture! I'm into 'Dubai' now......it's goin' to be a blast!! Totally.......SANDRA by sandra azwan.

6 comments:

julien hakym said...

yea..akasia dpt masok final!!! yea!!! :-P

SANDRA by sandra azwan said...

whatever....

rafflethazzle said...

busuk la akasia..blom pape dah prasan diva..dat day aku perli straight on their face masa diorg nak aku ngn shahzeeq shoot them, bising kata kitorg xnak amik gamba diorg...aku sound je la korg yg sombong.

SANDRA count me in your project!!!!!!!

SANDRA by sandra azwan said...

mcm2 i dgr......hari tu sampai kul 2-3 pagi lepak ngan group d'raz!! luahan hati dieorg dekat kami....kesian dieorg...mangsa keadaan!!

diyana said...

poor d'raz....
ths is all bcoz the 'akasia' yg perasan cntk+cun+wutever..
hehehehe
xadilkan akasia dpt msk final!! AZAB for u n abg faizal..
n mmg azab pun kan??hehehe
luckly gangstarz season 2 nie da smpi penghujungnye..n u+abg faizal will free from AKASIA.. hooray!
wutever it is..u n abg faizal did the best+great job ever!! =)

SANDRA by sandra azwan said...

no la....sebenarnya akasia tu ok je ngan kite org... rase cam bangga je tgk akasia perform...sedap suara dieorg semua......good job!!