20.8.08

'I nak yang bling-bling tau'.

Hi......tak sabar pulak rasanya nak menghadapi Concert Final Gangstarz-TV3 di Stadium Melawati, ShahAlam. Aku nie bercerita macam la aku nie one of the finalist. But who knows? Maybe, nanti aku akan join this kind of competition. Well, you just have to wait and see the result la ye.... FYI, aku suka la jugak menyanyi. Nak kata suara tu sedap, no komen la...setakat sedap untuk di dengar tu adela. Hehehe, berangan la pulak si Sandra nie.....huhuhu.
Yang penting, masa konsert akhir nie, styling pada malam tu gerenti meletop habis. Bukan bermaksud styling yang dibuat untuk konsert sebelum2 nie tak kren, cume untuk yang grand final nie pastinya KREN BANGAT+MELETOP HABIS+AMAZING+GREAT+INCREDIBLE+AWESOME= FANTASTIC.
Berhempas pulas aku with my boss (Mr.Faizal) untuk 'pull the best look' for each one of the groups.
Bila tersenarai akhir untuk menjadi finalist gangstarz nie kan, pelbagai request telah kami terima dari kump.2 ini. Ayat first yang terpacul keluar dari mulut dieorg nie is 'kami mahu yang paling kren a.k.a grand!! Well, we know la how to deal with this kind of situation. Korang semua tak perlu khuatir. Kami semestinya tak akan 'memperdajalkan'( dipetik dari seseorang) korang dengan outfit2 yang tak masuk akal. Percayalah, it's goin to be amazing. Kadang2 kan, kump.2 nie terlalu risau akan outfit yang akan dieorg pakai masa final nanti.
FYI, aku and Mr.Faizal sudah melakukan research sebulan awal just for the grand final. Idea tu memang sudah ada dalam minda kami. So, enggak perlu risau. Cuba korang teka, warna yang menjadi pilihan kump.2 nie untuk final nanti? Well, banyak request yang kami terima mahukan warna like silver with bling2, golden and warna2 yang terang. Kalau semua group meggunakan warna yang same, tak ke boring. Please la.....kite tahu la kan, warna2 sebegitu seperti menarik perhatian orang ramai dan semestinya menarik perhatian 'lighting' mase kat dalam stadium tu nanti.
Tak semestinya kite perlu mrnggunakan those colour for the sake of ' konsert akhir'..... kalau konsert akhir je semua nak bling2 la, warna emas pancaran seribu la.....huhu. Tapi, yang pastinya, warna2 seperti hitam, merah, purple tak akan dilupakan. Kita akan cuba sedaya upaya untuk menyerlahkan each groups. So, kalau pakaian dah cantik, performances macam 'tut' tak menjadi jugak kan? So, korang semua ( the contestant la) all of you, you must make it work no matter how you do it. Kalau tidak, buang mase je korang jadi finalist for Gangstarz. That's all......with love, Sandra.

No comments: