29.8.08

Finally, it's over.......



Look at what I'm wearing. An orange sweater from SPRINGFIELDS ( Pavilion). Nice kan? Huhu


Hello people.....what a beautiful day. Finally, it's over baby.......and at the same time I'm feelin' so free and it seems to be like I'm flying you know......flying all over the places with my cute little wings and suddenly.........Lord, it's only a dreams, but dreams do come true isn’t? You just have to believe it. That's all.......Ok la, let's go straight to the point. I'm havin' so much fun la last Sunday night. For the very first time, it's such an honored for me to be part of the team for Gangstarz-TV3. (Sekarang baru aku tahu macam mane TV3 handle those kind of thing-huru hara jugak dibuatnya!)

In the Melawati Stadium, ShahAlam........for the final rehearsal.


Here, I would like to thank Mr.Faizal for givin' me this opportunity and thankfully, it's workin' and totally great + amazing. Being Mr.Faizal personal assistant seems to be completely great for me. Seronok gile workin' for Mr.Faizal. He's such a great 'Boss'.I have enjoyed every single day workin' with him. The most important thing in here is , I do learn a lot from him and at the same time he's the one that really inspired me to be better in the future and so on la. When you look at Mr.Faizal in details, he's such a perfectionist.Julian adds, "It was so weird...totally". Frantically, there is nothing wrong with it. "Everything must be perfect Sandra......think about it first and you just have to make it work". That's all.....


With my new sunglasses-from ZARA( Pavilion)


Pejam-celik-pejam celik, berakhirnya sudah konsert Gangstarz 2008-TV3. Phew...sampai sekarang, penat tu still terasa. Tapi, bila tengok balik aksi all of the contestant malam concert tu kan, terasa rindu plak saat-saat manis bersama dengan dieorang. Ala, sedih la plak mengenangkan group yang tak menang malam tu kan? Aku rasa pelik sangat dengan TV3. TV3, cukuplah dengan mainan politic anda. Aku sudah jemu dengan lakonan ini semua. Membuang masa sahaja. Malam tu kan, sepatutnya group yang lain sepatutnya menjadi juara Gangstarz,tv3. Tapi, mengapa One Nation Emcees dipilih menjadi pemenang? Competition ini seharusya mencari the best vocal group in Asia.

D'Reborn......seharusnya kalian yang menjadi juaranya...Just so sad!


Why One Nation Emcees? Bukannya One Nation Emcees nie tak boleh menyanyi tapi, group nie lebih kepada 'dancing all around the stage and doin' those kind of rapping thing la'.......it's not about vocally la....I’m so sorry to say that D'Reborn and Akasia is better than you( secara vocally la) Vocal group nie jauh lebih better dari group anda. Group One Nation Emcees nie full with energy tapi, belum sampai lagi satu tahap untuk menjadi group yang bagus dari segala aspect yang dikehendaki.

That night kan, persembahan first Paragon Child macam somethin' wrong! Is it because of Ezelyn? Why Ezelyn? Tak ade artis lain ke yang seharusnya berduet with PC? Lagi satu kan, lagu 'i hi bye bye'tu so 'bye-bye' sangat........huhu


TV3 mentioned yang this competition is about 'finding the best vocal group in Asia right'? I don't think you deserve this award. Ini semua sudah terpesong dari apa yang dikehendaki........It's ashamed la.......Even 3.5 and Paragon Child better than you guys. TV3, you have to take note la.....Jangan sampai orang menyampah dengan reality show nie sudah........ FYI, D'Raz , 3 Voices and D'Reborn akan membuat sedikit protest mase audition Gangstarz di Indonesia untuk tahun depan. Hehehe.....Kesan D'Raz, menjadi 'mangsa korban' Gangstarz untuk tahun nie......;-(
Poor D’Raz…….

One Nation Emcees.......no komen!


Apa yang menyedihkan disini ialah kesemua group2 nie balik dengan tangan kosong except for the trophy la.......Cha(Akasia) cakap berat trophy tu lebih kurang 25kg. Kesian. Bayangkan lah group dari Indonesia and the Philippines tu......Kesian dieorang. Sepatutnya tv3 bagila sedikit imbuhan buat all of the finalist tu......Aku rase macam all of the contestant tu macam dipergunakan je. Habis sepah, madu dibuang. Just for the sake of 'the concert' je....Betul tak? Cuba korang fikirkan........Kesian bangat tau!


3.5 singin' duet with Lah v.e. 3.5 wearing Nik Erwan's creations.


Okla..berbalik pada styling yang dilakukan pada malam tu, everything seems to be completely polish. In my opinion la, tak akan ada mana2 so called 'stylist' yang dapat menandingi kehebatannya (Mr.Faizal) What did you see? A great styling perhaps? Well....... there is nothing to complain about it. The 'name' say's it all...........Next, I would like to talk about this so called singer ( she's one of the judges that night- sittin' next to Ajai) Menyampah aku dengan kenyataan yang dibuat oleh seorang yang so called penyanyi nie memberi komen yang tak membina langsung. What is wrong with her? Hello, look at what she's wearing. A sleeveless pink( color scheme 'anak BAB 1'- geddit?) turtle neck with skirt and a bit of pink ribbon at the waist. Hello......what is that? FYI, I don't think it's glamorous enough.

D'Reborn goin' wild with Dayang Nurfaizah....She's look great. Persembahan yang meninggalkan impak.....


Okla, you wanna' act like you knows every thing kan? Don't do that...it makes you look so stupid!. If you don't know anythin' about it ( Fashion), don't you dare to act like engkau mengetahui segala-galanya. That night kan, she's so annoying la......I just don't understand what's wrong with her. Even all of the contestant pun macam tu jugak. Cukuplah kalau engkau menyentuh pasal vocal and so on.....enggak perlu sentuh bab2 fashion nie.....Cerminlah diri anda dahulu!

Persembahan Akasia malam itu tidak menghampakan. Good job girls...... FYI, mase nak siapkan Akasia untuk second number nie, BLACK-OUT sekejap kat backstage!! Panic...panic.....Thank god, semuanya berjalan dengan lancar.........


Ayat die malam tu yang still lagi berdesing dekat telinga aku is....."You all kan, tak nampak macam artist and pakaian you all tak glamour langsung". Tak cukup glamorous? Tak macam artist? Jawapannya tau tak ape kalau aku ketemu sama ‘Jebon’ nie? Jawapannya ialah, simple je...'KEPALA HOTAK ENGKAU!! Best tak jawapan aku tu......hehehe, jangan marah.... Kita sebagai manusia berhak meluahkan apa yang tersirat dihati ini......is it right? Well, what can you expect? Even when she's wearing Dior, it looks like she's wearing Cior( Petaling Street-brand)Lagi satu kan, boleh tak die suruh Mimi buang 'fur' yang kami ‘style’ kan untuk Mimi tu..... She's so out of fashion!
The crowd goin' crazy......


Cuba you all tengok styling Louis Vuitton 2008-09. Just the same look we create for Mimi.......... Inspired from that trend la! Ala, kalau perempuan tu pakai a 24K fur , Fendi golden Persian lamb-jacket and mink coat pun still nampak macam die letakkan gumpalan bulu ‘Jebon’ dekat badan die...hahaha, so funny!! It doesn’t stand out pun......Apa yang penting disini kan, I'm havin so much fun la...tak tercakap and tergambar perasaan aku selama lebih kurang 4 bulan workin' with all of them. Congratulations to One Nation Emcees and also to all of you. In my sweet little heart, all of you is the winner. That's all, with love, Sandra Azwan.


Ish..ish....ish......tengok, kan dah tercucuk paku....


P/S: For m0re information and details about Gangstarz08-TV3, feel free to visit

1 comment:

rafflethazzle said...

eyy..gangstarz dah abes..bila nak hangout? bincang next project?