16.6.08

When the door bell 'berbunyi'........

ATTENTION: Jgn suke2 hati membunyikan loceng dirumah2 org!!


Hi......Last night, I'm havin' a lot more fun with all of the Gangstarz groups!! Finally, there is no more space for Brown Tone to pursue their dreams in becoming 'The Next Super Groups' in Gangstarz season 2! Then, i have to say SELAMAT TINGGAL to all of the members of Brown Tone. Basically, u guyz did a good job!! A big applause to Brown Tone........from Singapore! See, both groups from Singapore, FAITH n BROWN TONE nampaknye nasib mereka bukan di Gangstarz..... mungkin ditempat yg lain perhaps!! Susah kan org2 dari Singapore nie nak mendapatkan tempat a.k.a kedudukan didalam industri muzik di malaysia? @ Singaporean sendiri yg tak vote untuk dieorg? @ Malaysian sendiri tidak suka akan style of muzik yg dibawa oleh mereka? Well, dalam Gangstarz nie, macam2 perkara yg unexpected boleh berlaku....Sebagai contohnye, kump. from Thailand. Minggu lepas, kump. ini menduduki carta yg tertinggi dalam kedududukan groups di Gangstarz...macam mane tu? Well....nampaknye 'magis' yg diperlakukan oleh STEP nie menjadik la ye......so creepy!! Bercakap pasal creepy nie kan, ade la 2 malam lepas, aku tidur dalam pukul 4.30 pagi...nak tidur awal time tu rase cam tak mengantuk sgt!! Then, boleh tak pagi2 bute tu......"TING-TONG.....TING-TONG"( door bell) 2 kali berbunyi!! Aku macam panik sekejap!! Dlam hati cakap..' setan maner la yg pagi2 bute nie menekan loceng nie'.....Then, tanpe banyak cakap.....aku terus tidor ( dalam keadaan yg amat gelisah- and terus berpikir.....) Bile dipikir2 kan, mase loceng tu bunyi, cam nak tgk je dari 'hole' kat dlm pintu rumah dari dalam........ shapa kah gerangan yg menekan loceng pagi2 bute.....pedulikan jela...yg penting, AKU TAK KACAU ENGKAU,ENGKAU TAK ADE HAK NAK MENGACAU AKU!! Tu je......

4 comments:

Hatta Dolmat said...

shit!

makhluk2 hasul ini dah melampau!

jom kita takutkan dia pula!!!

SANDRA by sandra azwan said...

TAU TAKPER.....KAN!! SEMAKIN LAME SEMAKIN MENJADI2 LA ...

Anonymous said...

tapi kadang2 kan pelik gak kan ..
naper ek dorang yg ske kaco2 org nih cam demanding gak r kan,tgk r dia nak kaco designer ajer!tapi ok gak lah,atleast me terlepas lah,hatta pon kna kaco gak kan..huk3 remind me bout nora=hatta..ngeh3

SANDRA by sandra azwan said...

tau takpe....