10.5.08

People are talkin' about Gangstarz! (2 days before life concert)

Hello.......first of all, i would like to thank you for visiting my blog and read my stuff. I'm in love with writing and at the same time i do love reading.....and i'm here to write somethin' about rancangan yang menjadi buah mulut orang ramai selain Akedemi Fantasia(just bored+lack of real talent). Pada pandangan Sandra, Akedemi Fantasia musim yang keberape entah nie, macam sudah hilang penyengat! Entahla, ape yang kurangnya...Yang peliknya, suku-sakat akedemi sendiri cakap yang tahun ini mereka memberi peluang kepada yang betul2 berbakat utk terpilih menjadi finalist for AF.....tapi, hasilnya.....well..welll..well...so sad! ( setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza, harap maklum ye!) Tapi, yang penting Gangstarz bakal memberi saingan yang cukup hebat dalam tahun ini...mana tidaknya, selain Malaysia, Indonesia dan Singapore....Thailand and Philippine, turut serta bersama dalam Gangstarz kali kedua ini......for the very first time, it's an honoured for me to be part of the Gangstarz family. I'm very lucky person...hehehe...whatever!! Sandra rase seronok sekali apabila dapat bersama dengan all the contestant. Dalam beberapa hari yang lepas, Sandra berpeluang untuk mengikuti photoshoot yang dijalankan. Memang best.... dalam masa yang sama, Sandra sempatlah berchating dengan mereka semua nie...tapi, dalam mase yang same kene ambik ukuran jeans dieorg keje tetap kene buat babe!!). Okla....untuk makluman anda, konsert yang pertama ini, para peserta perlu menggunakan pakaian( outfit) mereka sendiri...bukan dari sponsor tau.....untuk konsert yang kedua sehinggalah final barulah kite menggunakan oufit2 sponsor kite ( big2 brands, some malaysian designers-young/new)..... ade jugak kumpulan (X + O) yang tak ade baju untuk konsert yang pertama nie(boleh tak!!!kate dah mention??)....mujurlah Mr.Faizal kite, selaku head stylist for Gangstarz-tv3 menyediakannya dengan rase senang hati.......tapi, bila kite dah terlampau baik dengan budak2 nie...some group nie, amik kesempatan pulak...yelah, dengan kate lain....mengada-ngada...gediks!!( maybe tak bertahan lame kot..../apa2 pun, keputusan, ditangan pengundi sms) ape yang orang bagi tu, pakai jela.....jgn nak banyak demands la...itu la......siap buat muke lagi nie...memang nak kene jentik hidung tu........;-) bayangkan lah....tu baru konsert pertama dah macam buat lagak diva tu....takpe...takpe....die belum kenal lagi sape Mr.Faizal........ nnt lepas nie, gerenti akan obey( dengan kata lain-patuh) ngan segala arahan dan suruhan Mr.Faizal.........Mr.Faizal siap cakap dengan Sandra yang nnt die sendiri akan cakap dengan budak2 gediks and gediks tu supaya listen to whatever YG DIE cakap...jgn naksenang2 nak komen2 tak tentu pasal.........the most important things in here is, u have to know that u were dealing with siapa sekarang? siapa yang incharge dalam hal2 nie....yes...the answer is Mr.Faizal.....so, u have to paham2 la....... rasenye...lepas nie, ok kot budak2 tu.....( untuk makluman semua, bukan semua group ye...sesetengah2 jer...yang gediks2..sandra rase mereka terlalu excited sgt kot....tu yang sampai jadi macam tu....hehehe) lepas nie Sandra nak tulis pasal "my pick" for Gangstarz plak...ramalan Sandra la dari pengamatan Sandra sendiri tentang kehebatan group mereka.....;-) So, jgn lupe untuk menyaksikan first concert- Gangstarz 2, ari ahad, 9 mlm!! peace, with love...SANDRA

No comments: