12.5.08

Gangstarz-TV3: First concert......Just great!

Pic. nie represent kaki2 penonton kat dlm dewan tu....korang nak tau tak...ade sorang tu kan, pakai kasut Salvatore Ferragamo woo.......cantik woo!

It's amazing...... totally great and it's such a blast!! What a great performance's from all of the contestant's.....I'm very proud of the hard work and lot's of energy they produce and they project it well... just amazing!! Suasana konsert yang berlangsung di MBSA tu..memang meletop abis.... Semua finalist Gangstarz memberikan performance's yang Sandra boleh rase agak luar biasa.... memang dasyat habis la...All of them were just like havin' so much fun on stage...( walhal, penat nak mampus!) tapi, di riak wajah dieorang tak nampak pun...memang hebat!! Bangga la....from Malaysia pun ape kurangnye.....semua hebatla.....memang best!! Tak rugi kalau anda semua yang membaca blog Sandra nie...pegila..tgk budak2 Gangstarz tu....korang gerenti terhibur...kalau tgk kat tv, feel yg akan korang dapat different tau kalau korang dekat dewan MBSA tu...dgn sound systemnye....quite good!! Ok, first group yg perform mlm tu, from Malaysia (akasia) all girl's group nie, boleh tahan jugak suare dieorg...tapi, Sandra rase, kalau nak hebat lagi...dieorg kene pandai dalam song selection yang dieorg ambik!! Sandra rasela...song selection dieorg cam kureng skit!! Utk second concert nie, dieorg akan nyanyi lagu 'farhana....ooOO...farhana.......' TOLONGLA.!!....( so KPG) I don't like that song!! Ambik la song yang powerfull skit!! lantak la korang....yg penting, nnt mase concert nnt, baju korang akan meletop!! U guys just have to wait & see.... then, sape lagi ar....oooo, group from Indonesia( 3 voices)- mlm tu cam kureng je suare dieorang.....suare2 comel la.... for me..the performance just nice + cute...that's all!


My new BFF....from the philippine, 3.5

Then, we have from the Philippine( 3.5)-my favorite groups!! All of them were just like a great singer to me....kalau dieorang tak menang pun takpe...sebab maybe, Paragon Child! Who know's...because of the performance were just like heaven!! OUTSTANDING!! AMAZING!! INCREDIBLE HULK...HEHEHE...wallah...persembahan diorang memukau penonton kat MBSA tu tau tak!! ( kalau yg tak terpukau tu, pekak la kot!!) lagi satu, Sandra suke sgt performance group 'Faith' from Singapore..... such a great dance move!! lot's of energy and their vocal quite powerfull and just nice....i love the energy.... totally!! Good job Faith!! For the next concert, Faith akan bawakan lagu Dewi Sandra + Beyonce( opening) kite just have to wait la...cam ne dgn dieorg punye music arrangement nanti!! mesti best kan....? then...ape ar...ha, from Thailand.. we have PZG and STEP!! cam HANCUR je...kump. Step punye dance move memang tak boley cakap ape la....yelah, Tata Young punye dance coach!! rase2 nyela...kump. PZG kot akan tersingkir utk second concert nnt!! Kesian dieorang!! ajai sempat cakap yabg dieorg tak yah jadi penyanyi la...jadi model jer!!



'Eee, menyampah i dengan si hitam( si polan) tu......kurang ajar kan......die tu kan, memang bodoh!! 'I pun dah lame tahu perangai die cam gitu......i tak suker....'

Ha, nie Sandra ade cite skit nie....menyampah betul ngan si...sape tu, "si polan"? time tu mr.faizal and me dlm blik wardrobe...then dlm blik tu ade kump.x( TGH BERSIAP-SIAP)...then, si "polan" Hanjxxx tu siap cakap kat budak2 kump.x nie yang Outfit dieorang nie cam kureng sebab pakai shirt yg jalurnye menegak....then "si polan" said ' u guy's should wear jalur yg melintang..... cause it makes u guys look thin!! xxxx you...geram gile.....mr.faizal buat dono je ngan "si polan" yg berangan tu...kalau korang nak tau, blazer yg die("si polan") pakai memang AZAB BANGAT( nak judge org, diri sendiri cam xxxxx!! JALURNYE MENEGAK LAK TU....DAH LA TAK FITTED WELL.....eeeee, geram!!


'Sayang, nnt i kan...nak belikan u shirt baru...u nak corak cam ne? yg melintang ke @ yg menegak?', .......'Nnt syg belikan yg bercorak polkadot tau...i nak yg setiap dot2 to ade dot warne pink kat dalamnye......So, nampak macam satu dot, ade dua dot.....boley?

Mcm la die tu hebat sgt!! rude tau cakap cam tu( sebab mr.faizal ade dlm bilik tu) ...mcm la mr.faizal nie tak tau pasal bende2 tu kan? HELLO...... okla....moooody plak Sandra nie..ok nnt kite chat pasl group lain plak.....with love, Sandra.

No comments: