10.5.08

D'Raz from Indonesia



'Wow'....my first impression when Sandra berpeluang berjumpa buat kali pertama dengan this talented vocal group from Indonesia. I'm in love with this group. All of the member's of D'Raz, they were just like- born to be a great singer...i'm in love with the way their playing with their very own technic in controlling the voices...just great! For your informations, malam semalam 9/mei/2008- Sandra and Mr.Faizal pergi jumpe sendiri ngan group D'Raz ini...sebab dieorang takde baju yang sesuai untuk first concert....Ayu( the only girl's in da group) ade bawa byk baju dari Indonesia... tapi, baju2 yang Ayu bawak tu cam kureng sesuai...bukannya tak cantik, tapi......faham2 la kan, stail2 Indonesia...;-) Akhirnya, utk first concert nnt, Ayu akan pakai outfit from OWL ( Bdr Sri Hartamas) Rio dan Zul akan pakai outfit dari label x.....;-) for your information, adik kepada Ayu baru sahaja memenangi Indonesian Idol yang berlangsung di Jakarta. Tengok, adiknya bukan main hebat lagi...kakak nye pulak...triple hebat la kot!! hehehe.....walau ape pun..anda nilaikan lah sendiri...jgn lupe utk tgk konsert Gangstarz musim ke dua...hanya di tv3!! Jangan lupe untuk mengundi favorite group anda ye....bye....with love, Sandra

No comments: