7.5.08

3.5 ( from the Philippines)

Hello..... haii!!Did you guys watch episode of Gang Starz??!! OMG meletup betul!! The most emotional story for me would have to be about the group from Philippines, called 3.5. They came as a talented group of four, but according to the judges, Pow’s “tomboy” image is not sesuai with the rest of the group’s more Charlie’s Angels/ Destiny’s Child image.
You know, the real thing is... i just don't understand why this kind of "perseption" happen in here? just weird.......ntah la, dieorg pikir maybe imej yg dibawa Pow nie akan merangsang minda anak2 muda kite dimalaysia? Who know's? and who care's....tapi, bagi Sandra, there is nothing wrong with it.....biasela kan...Philippines!! mesti orang2 kat sane dah cakap2 pasal kite..."it's all about talent..it's not about image or whatever".....it's complicated babe....lantak la dieorg...tapi, yang pentingkan.. group yang bername 3.5 nie...memang berbakat!!

from left, Stephanie and Jeli Mateo( in white dress) Philippine awards night, december 10,2006 at the Areneta Dome.

Dieorg sume termasuklah Pow yang telah tersingkir tu, dari rancangan realiti tv kat Philippines called Philippines idol( And the winner is Mau Marcelo-penah share stage ngan Jac.!! Sandra berpeluang untuk bercakap sendiri with 3.5...nak tau name dieorg.....yg putih dan cantik tu namenye Jeli Mateo....


Jeli Mateo singing live




Stephanie Lazaro singing live

Yg besar sikit tu( saye dah cakap ngan die jgn makan banyak sgt!!1 hari je makan-utk pengetahuan semua die dah kurang 50 poun tau!!) namenya Stepanie Lazaro dan yang sorang lagi tu....Shrylad!! Dieorg tu memang best...boleh dikatakan my BFF yang terbarula.....for my opinion, based on the talent and all.....they should win Gangstarz this time around!! tapi, kite tak tau kan....sebab saya dah tengok all finalist...memang berbakat...dari Indonesia- D'Raz...ok jugak...tapi yang tak pasti, from Thailand!! nak bercakap dengan dieorang mase nak amik size jeans dieorang memang susah gile..macam cakap ngan itik dan ayam....mujur ade Sup( Translator for thailand) secara keseluruhannye....... dieorg sume memberi kerjasama yang sangat baik...... okla..nnt kalau ade interesting story lagi...Sandra akan share dengan semua...rajin2 la tgk blog Sandra ye...thanks a lot!! oh..lagi satu, for your information...i'm Mr.Faizal personal asst. merangkap asst. stylist for Gangstrz-Tv3. Disini, Sandra sertakan tarikh untuk anda semua tgk Gangstarz...ONLY ON TV3!

Concert GANG STARZ
Sunday, 9p.m.-10.30p.m.

Aksi GANG STARZ
Sunday, 5.30p.m.-6.00p.m.

Blog GANG STARZ
Mon-Fri, 7.28p.m.-7.30p.m.

Teropong GANG STARZ
Mon-Fri, 8.30 a.m.-8.35a.m

No comments: